Neler Yeni

Valorant ekran yırtılması

Formander

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Valorantta ekranım çok kırılıyor oyun g-sync açık ama düzelmiyor sadece oyun içi v-sync açınca azalıyo ama açmak istemiyorum kırılma neyden kaynaklı monitördenmi?

Valorantta ekranım çok kırılıyor oyun g-sync açık ama düzelmiyor sadece oyun içi v-sync açınca azalıyo ama açmak istemiyorum kırılma neyden kaynaklı monitördenmi?
Ekranın kaç hz ve işlemcin ortalama aldığın fps yazarsan yardımcı olayım

Ekranım 144 hz hocam fps 300-600 civarında
Yurtılma konusuna gelince driverfen kaynaklı olabilir sistemin amd ise değilse de vysnic açınca düzeliyor demişsiniz açın vysnic sabit 144 hz de oynayın bu iyi bişey onun için var 600 fps te alsan monitörün 144 olduğu için oyundaki reel fpsin 144

Yurtılma konusuna gelince driverfen kaynaklı olabilir sistemin amd ise değilse de vysnic açınca düzeliyor demişsiniz açın vysnic sabit 144 hz de oynayın bu iyi bişey onun için var 600 fps te alsan monitörün 144 olduğu için oyundaki reel fpsin 144
Vysnc lag yapıyor hocam oynanmıyor rekabetçi oyunlarda

hocam driverim sürümüm 528.24 yırtılma olunca pc de sorunmu oluyor monitörü değiştirsem gidermi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de aynı sorun var 144Hz ekranım
FPS 300 +
hocam sizin driver nedir

Vysnc lag yapıyor hocam oynanmıyor rekabetçi oyunlarda
Bende amd 6600 5600 var canım sıkılınca açıyorum yapmıyor netiniz kötü olabilir

hocam driverim sürümüm 528.24 yırtılma olunca pc de sorunmu oluyor monitörü değiştirsem gidermi?

hocam sizin driver nedir
Ekran kartınız nedir

Geri