Neler Yeni

Valorant Elo Boost Nereden Yaptırılır?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşım dedi ben boost yaptırmak istiyorum bende kendin oynayarak çık hiçbir şey elde edemezsin fln dedim dinlemedi bende onu kırmak istemedim ve şuan güvenilir elo boost yeri arıyorum. Daha önce yaptıran arkadaşlar varsa konuya gelebilirse sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Arkadaşım dedi ben boost yaptırmak istiyorum bende kendin oynayarak çık hiçbir şey elde edemezsin fln dedim dinlemedi bende onu kırmak istemedim ve şuan güvenilir elo boost yeri arıyorum. Daha önce yaptıran arkadaşlar varsa konuya gelebilirse sevinirim, şimdiden teşekkürler.
güvenilir elo boost diye bir şey yoktur sen bir yerden crack oyun indirirken güvenilir oldugundan %100 eminmisindir mesela buda öyle bişey

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
tanıdığa ver

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güvenilir elo boost diye bir şey yoktur sen bir yerden crack oyun indirirken güvenilir oldugundan %100 eminmisindir mesela buda öyle bişey
Güvenilir olmadığını biliyorum daha önce yaptırdım ve memnunum diyenler oluyor ya güvenilirden kastım o.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tanıdığa ver
Tanıdık yapan da yok ki ben çok kişi tanımıyorum takımım var 5 kişi girip girip çıkıyoz kimse elo boostla uğraşmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
Discord
DΞNI2 ム#9844
Güvenilir olmadığını biliyorum daha önce yaptırdım ve memnunum diyenler oluyor ya güvenilirden kastım o.

Tanıdık yapan da yok ki ben çok kişi tanımıyorum takımım var 5 kişi girip girip çıkıyoz kimse elo boostla uğraşmıyor.
2 seçenek var ya hesap çalınır yada olduğun elodan aşağı çekilir bu kadar elo boost genellikle dolandırıcı oluyor

tanıdık çok iyi deilse vermeyin plat 1 arkadaşıma gümüş 1 hesap vermiştim geri aldıgımda hesap gümüş 4 dü (LoL)
kendimi boostlamama gerek yok zaten Plat 1 im :d

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
2 seçenek var ya hesap çalınır yada olduğun elodan aşağı çekilir bu kadar elo boost genellikle dolandırıcı oluyor

kendimi boostlamama gerek yok zaten Plat 1 im :d
tanıdık çok iyi deilse vermeyin plat 1 arkadaşıma gümüş 1 hesap vermiştim geri aldıgımda hesap gümüş 4 dü (LoL)
Olm ben immo3 üm boostlayacağım çocuğun hesabına bir şey olur diye boostlamıyorum o yüzden bu yola başvurdum. Demek yapacak bir yer yok üzdüü.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
Discord
DΞNI2 ム#9844
Olm ben immo3 üm boostlayacağım çocuğun hesabına bir şey olur diye boostlamıyorum o yüzden bu yola başvurdum. Demek yapacak bir yer yok üzdüü.
adam gibisi bulunur ama dediğim gibi ya hesaba konarlar yada takmayıp düşürürler

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
adam gibisi bulunur ama dediğim gibi ya hesaba konarlar yada takmayıp düşürürler
Olm hesap çalamazlar la çalsalar bile hesabın ne zaman oluşturulduğunu fln her şeyini bildiği için çocuk geri alır tek ihtimal ban ya da elo düşmesi.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Hocam senin rütbe neydi la bana kötüsün diyen sen miydin? @Uygâr

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0