Karşı Takımı Raund Başladıktan Kısa Süre Sonra 5v4 Bırakmak da denebilir , Kısaca Alınan İlk Kill.ARKIMLA TARTIŞIYOZ BİRİ ANLATSIN LÜTFEN
Entry Valorantta genelde Düellocular olarak kullanılıyo. Örnek olarak A sitea girerken önden gidip yolu açan kişi.ARKIMLA TARTIŞIYOZ BİRİ ANLATSIN LÜTFEN
raunt açması gerekmiyo muKarşı Takımı Raund Başladıktan Kısa Süre Sonra 5v4 Bırakmak da denebilir , Kısaca Alınan İlk Kill.
side i yanlış yazdımKarşı Takımı Raund Başladıktan Kısa Süre Sonra 5v4 Bırakmak da denebilir , Kısaca Alınan İlk Kill.
Tamam işte. Round açıyor. 5v5 den 5v4 olunca 4 kişi kalan takımın oyun planı bozuluyor, avantaj normal şartlarda 5 kişi olan takımda.raunt açması gerekmiyo mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
side i yanlış yazdım
Tamam işte. Round açıyor. 5v5 den 5v4 olunca 4 kişi kalan takımın oyun planı bozuluyor, avantaj normal şartlarda 5 kişi olan takımda.
midden mi düşürcek side dan mıTamam işte. Round açıyor. 5v5 den 5v4 olunca 4 kişi kalan takımın oyun planı bozuluyor, avantaj normal şartlarda 5 kişi olan takımda.
Eğer Anlattığınız Gibiyse , Ve Oyun Rolünüz Entryse Haklı Olan Sizsiniz.arkadaşlar tartıştığı kişi benim .d Benim demek istediğim entrynin sadece önden giren olmadığını ilk killi de alması gerektiğini söylüyorum.Ben midden ilk killi alırken side yi açmadığım için bana bağırıyor. Üstelik raundun bitmesine 1.30 dk var .d Ona göre sadece side ye smoke atıp girmemiz olduğunu düşünüyor
Farketmiyor , Entry İlk Killi alıp oyunda sizi avantajlı duruma geçirmekte denebilir. Side Açması Gerekli Değil.midden mi düşürcek side dan mı
Reis 30 dk dır anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta ısrarlı.Eğer Anlattığınız Gibiyse , Ve Oyun Rolünüz Entryse Haklı Olan Sizsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farketmiyor , Entry İlk Killi alıp oyunda sizi avantajlı duruma geçirmekte denebilir. Side Açması Gerekli Değil.
Entry Valorantta genelde Düellocular olarak kullanılıyo. Örnek olarak A sitea girerken önden gidip yolu açan kişi.
Raund başladıktan sonra yeteneklerini kullanarak seri bir şekilde önden girip istenilen bölgeyi ele geçirmeyi hedefleyen hareketlerde bulunarak rakip takım oyuncularını saf dışı bırakmaya çalışan oyuncudur.