Valorant Entry Ne Demektir?

Entry başlangıç killi anlamına geliyor
Entry giriş demek ya ordan geliyor

Raund başladıktan sonra yeteneklerini kullanarak seri bir şekilde önden girip istenilen bölgeyi ele geçirmeyi hedefleyen hareketlerde bulunarak rakip takım oyuncularını saf dışı bırakmaya çalışan oyuncudur.

Entry'nin görevi el başı açılışı yapmaktır. Yalnız Entry tek başına oynayamaz. Support da gerekiyor. Flaş vs.

raunt açması gerekmiyo mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

side i yanlış yazdım
Tamam işte. Round açıyor. 5v5 den 5v4 olunca 4 kişi kalan takımın oyun planı bozuluyor, avantaj normal şartlarda 5 kişi olan takımda.

arkadaşlar tartıştığı kişi benim .d Benim demek istediğim entrynin sadece önden giren olmadığını ilk killi de alması gerektiğini söylüyorum.Ben midden ilk killi alırken side yi açmadığım için bana bağırıyor. Üstelik raundun bitmesine 1.30 dk var .d Ona göre sadece side ye smoke atıp girmemiz olduğunu düşünüyor

arkadaşlar tartıştığı kişi benim .d Benim demek istediğim entrynin sadece önden giren olmadığını ilk killi de alması gerektiğini söylüyorum.Ben midden ilk killi alırken side yi açmadığım için bana bağırıyor. Üstelik raundun bitmesine 1.30 dk var .d Ona göre sadece side ye smoke atıp girmemiz olduğunu düşünüyor
Eğer Anlattığınız Gibiyse , Ve Oyun Rolünüz Entryse Haklı Olan Sizsiniz.

midden mi düşürcek side dan mı
Farketmiyor , Entry İlk Killi alıp oyunda sizi avantajlı duruma geçirmekte denebilir. Side Açması Gerekli Değil.

entry fraggerlık bir karakter vs. değil bir roldür. ilk kanı alması gerekir ve killi aldıktan sonra ölebilir bu riski almalıdır.

Eğer Anlattığınız Gibiyse , Ve Oyun Rolünüz Entryse Haklı Olan Sizsiniz.

Farketmiyor , Entry İlk Killi alıp oyunda sizi avantajlı duruma geçirmekte denebilir. Side Açması Gerekli Değil.
Reis 30 dk dır anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta ısrarlı.
Entry Valorantta genelde Düellocular olarak kullanılıyo. Örnek olarak A sitea girerken önden gidip yolu açan kişi.
Raund başladıktan sonra yeteneklerini kullanarak seri bir şekilde önden girip istenilen bölgeyi ele geçirmeyi hedefleyen hareketlerde bulunarak rakip takım oyuncularını saf dışı bırakmaya çalışan oyuncudur.

Geri