Valorant Espor

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
biraz saçma gelicek ama yaklaşık 1 aydır bir takımdayım kazanma ve yenilmeye göre oynayışa göre yaklaşıl 50tl ve 100 tl arası alıyorum maç başı 15 yaşındayım ilerde hedeflerimi büyütmek istiyorum sizce valorant yerine csgo ile devam etmelimiyim bu arada olduğum takım büyük bir takım değil

biraz saçma gelicek ama yaklaşık 1 aydır bir takımdayım kazanma ve yenilmeye göre oynayışa göre yaklaşıl 50tl ve 100 TL arası alıyorum maç başı 15 yaşındayım ilerde hedeflerimi büyütmek istiyorum sizce valorant yerine csgo ile devam etmelimiyim bu arada olduğum takım büyük bir takım değil
Kanka nasıl girdin böyle takıma bende istiyorum ne yapmam lazım hem parada kazanıyormusuz

biraz saçma gelicek ama yaklaşık 1 aydır bir takımdayım kazanma ve yenilmeye göre oynayışa göre yaklaşıl 50tl ve 100 TL arası alıyorum maç başı 15 yaşındayım ilerde hedeflerimi büyütmek istiyorum sizce valorant yerine csgo ile devam etmelimiyim bu arada olduğum takım büyük bir takım değil
Nereden kazanıyorsun bir platformdan mı ?

İkiside FPS olabilir ama oynanıslari farklı, eğer cs de de güzel oynuyorsan cs gecmeni tavsiye ederim

İkiside FPS olabilir ama oynanıslari farklı, eğer cs de de güzel oynuyorsan cs gecmeni tavsiye ederim
1k saat csgo var nova 4 üm çok kötü oynamıyorum ama duruma göre geçicem sanırım ama csgo da bir takımda değilim nasıl yapıcam bilmiyorum

Valorant bence tahtı kaptı,Devam et kankam.PC m gelsin bende oynayacağım,Birde oynamak çok zormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1k saat csgo var nova 4 üm çok kötü oynamıyorum ama duruma göre geçicem sanırım ama csgo da bir takımda değilim nasıl yapıcam bilmiyorum
Kanka ayda kaç maç yapıyorsun,bence burada devam et.

Zor değil sprayler ezber değil her el değişiyor iyi oyun ama csde keleşle attığım hslerin tadını vermiyor :)

Geri