Hocam yeni işlemcilere bakmanız lazım onlarda çok maliyetli. Şuan en uygun 5800x3d duruyor. Ben şahsen 5800x3d 3080 ile minimum 440 falan görüyorum full ayarlardayeni islemci almayi dusunuyorum suanki islemcim i5-12400f 360 hz monitor aldigim zaman yetmiyecek fps.Savas anında fps max 360 a dusen bi islemci lazim onerilerinizi bekliyorum
anakartım asus prime h610m-k oldugu icin desteklemiyo amd sanirsamHocam yeni işlemcilere bakmanız lazım onlarda çok maliyetli. Şuan en uygun 5800x3d duruyor. Ben şahsen 5800x3d 3080 ile minimum 440 falan görüyorum full ayarlarda
anakartım desteklemiyo galiba5800x3d akar.
O kadar bilgim yok ama diğer türlü yırtılma veya oyun akışında problemler olur 5800x falan da bakabilirsinz pek incelemedim şahsenanakartım asus prime h610m-k oldugu icin desteklemiyo amd sanirsam
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartım desteklemiyo galiba
asus prime h610m-k anakarta sadece intel islemci oluyo dediler banaO kadar bilgim yok ama diğer türlü yırtılma veya oyun akışında problemler olur 5800x falan da bakabilirsinz pek incelemedim şahsen
He pardon ben anakart falan yeniden alacaksınız sandım Intel işlemciler öyle evetasus prime h610m-k anakarta sadece intel islemci oluyo dediler bana
Evet öyle 12 ve 13. nesil intel işlemcileri takabilirsiniz.asus prime h610m-k anakarta sadece intel islemci oluyo dediler bana
H610 serisine çok yüksek bir işlemci takmanız çok mantıklı olmaz tam verimi alamayabilirizsiniz. Yani 13900k bile takabilirsiniz çalışır fakat tam performans alamazsınız. 13400f falan da alsanız fight'larda 360 fps altına düşer diye düşünüyorum. Dolayısıyla yeni anakart + işlemci almanız 360 FPS altına düşmemek şartıyla daha mantıklı.öneriniz var midir
bana o zaman anakart ve işlemci tavsiyesi verebielir misinH610 serisine çok yüksek bir işlemci takmanız çok mantıklı olmaz tam verimi alamayabilirizsiniz. Yani 13900k bile takabilirsiniz çalışır fakat tam performans alamazsınız. 13400f falan da alsanız fight'larda 360 fps altına düşer diye düşünüyorum. Dolayısıyla yeni anakart + işlemci almanız 360 FPS altına düşmemek şartıyla daha mantıklı.
bide neden tam performans alamam sebebini yazabilir misiniz bilmedigimden soruyorumH610 serisine çok yüksek bir işlemci takmanız çok mantıklı olmaz tam verimi alamayabilirizsiniz. Yani 13900k bile takabilirsiniz çalışır fakat tam performans alamazsınız. 13400f falan da alsanız fight'larda 360 fps altına düşer diye düşünüyorum. Dolayısıyla yeni anakart + işlemci almanız 360 FPS altına düşmemek şartıyla daha mantıklı.