@Abdullah Hacıgül abi yardım edebilir misin arkadaşa?
Hocam şimdilik bir işim var bir kaç saat sonra atınca etiketlerim sizio ayarlara işlemciyide koyup atabilir misin aynı sahnede pek bilemedim ama evet bir sıkıntı var iyi bilen birini sormalısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
darboğaz belirgin olarak işlemcinin ekran karından fazla kullanıldığı durumlarda ortaya çıkıyor diye biliyorum
darboğaz var ciddi şekilde sanırsam işlemci 90 küsür ekran kartı 70 küsür ilgilenen belki @Mehmet Yılmaz @crazyreign olabilir
@Abdullah Hacıgül de onlinmışdarboğaz var ciddi şekilde sanırsam işlemci 90 küsür ekran kartı 70 küsür ilgilenen belki @Mehmet Yılmaz @crazyreign olabilir
İşlemci yetersiz kalıyor sanırsam. R3 3100 e mi geçsemdarboğaz var ciddi şekilde sanırsam işlemci 90 küsür ekran kartı 70 küsür ilgilenen belki @Mehmet Yılmaz @crazyreign olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül de onlinmış
bence yeni konu aç oraya bu attığın değerleri falan at daha iyi bilenler yardım eder şuan büyük ihtimal 4 sayfas var diye bakmıolar onlar yardımcı olsun ben yanlış yönlendirmeyimİşlemci yetersiz kalıyor sanırsam. R3 3100 e mi geçsem
arkadaşın dediği gibi darboğaz var. ekran kartı işlemciden daha az güç veriyor.nasıl değiştirebileceğini bilmiyorum maalesef
Normal ben de RX 570 ile benzer değerleri alıyorum
İşlemcin nedir?Normal ben de RX 570 ile benzer değerleri alıyorum
ben imzadakı sıstemle 140-230 arası alıyorum 1152 çözünürlükte (ultra ayar)Valorantta aşağıda bıraktığım sistemle en düşük ayarlarda 90-140 arası fps alıyorum. Bana düşük gibi geldi acaba sıkıntı mı var diye konu açmak istedim.
Ryzen 3 3200G
XFX RX570 4GB
Team T-Force 8GB 3200Mhz CL16 Ram
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim değerler 1080p en düşükteben imzadakı sıstemle 140-230 arası alıyorum 1152 çözünürlükte (ultra ayar)
Hocam bu ekran kartını kullanmadan önce 3200G apu sistem olarak mı kullanıyordun? Eğer öyleyse öncelikle DDU ile Güvenli modda AMD ekran kartı driverlarını sil. Sonra internet üzerinden RX570 için olan son sürümdeki driverları indir ve kur. Benim de ilk sistemim 3200G'ydi. 1660Super alıp takınca önceki driver üstüne driver kurdum ve performansta hiç artış olmadı. Dediğim gibi DDU ile güvenli modda AMD driverları güzelce temizleyin. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız internette videosu çokça var. Sonra RX570 driver'ını kurun. Bu arada yakın zamanda imkanınız varsa işlemci değişmenizi öneririm. O işlemci ile darboğaz olur istediğiniz performansı çoğu oyunda alamazsınız. İmkanınız varsa Ryzen 3 3100 düşünebilirsiniz o sisteme.Valorantta aşağıda bıraktığım sistemle en düşük ayarlarda 90-140 arası fps alıyorum. Bana düşük gibi geldi acaba sıkıntı mı var diye konu açmak istedim.
Ryzen 3 3200G
XFX RX570 4GB
oyunun optimizaasyonu kötü ve işlemci ağırlıklı bir oyun ryzen 5 3500x 1650super 16gb ram var 250 alıyorum ve sürekli 180 e düşüyo oyunda oyun sıkıntılı düzelir zaman içindeValorantta aşağıda bıraktığım sistemle en düşük ayarlarda 90-140 arası fps alıyorum. Bana düşük gibi geldi acaba sıkıntı mı var diye konu açmak istedim.
Ryzen 3 3200G
XFX RX570 4GB