Luci_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 519
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bugün bir şeyi farkettim bu sorunun sebebi %90 mouse. Mouse arabanın sağa sola çektiği gibi çektirme yapıyor sık sık bağlantı kopuyor. Tam bilgisayarı yeni topladığım zaman dek geldi. Şu an yüksek ihtimalle mousetan diyorum çünkü kopma ve çektirme arka arkaya oluyor. Bir tane butona tıklamaya çalışırken net şahit oldum butonun üstüne geldim mouse kendini aşağı çektiHocam iyi akşamlar değerleriniz biraz daha düzelmiş ama bu değerlerle hâlâ takılma hissedersiniz ama oyun daha oynanabilir olmuştur tahminimce arkadaşın dediği şey doğru valorant için bu sistemle sorun yaşamıyor olmanız lazım darboğaz durumunu bilmiyorum ekran kartı işlemcinin ama ram ve driverlarla bu durum daha düzelmiş olması sorunun donanımdan çok yazılımdan kaynaklı olabileceğini düşündürürdü bana ram ayarlarınızın idealini biliyorum desen yalan olur ama ram ayarlarını hallettiğinizi ve ekran kartı, chipset driverlarını guncellediginizi düşünerek mouse driverını da gözden geçirmenizi önerebilirim ayrıca eğer ekran kartını işlemci kısıtlıyorsa ulps ayarına bakabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam ulpsyi açınca işlemci ekran kartının donanımını kullanıp daha iyi performans veriyordu darboğaz gibi durumlarda ayrıca her şey düzgün olsa bile valorantta kaynaklı da sorun olabilir destek açarsanız bunu da test edebilirsiniz adminler yardımıyla sorunu tam olarak bilemediğim için tam elimden geldiğince yardımcı olamaya çalıştım bunları kontrol edip geri dönüş yapabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım