Valorant FPS değerlerim normal mi?

Nasıl olacak hocam detaylı anlatır mısınız
Post automatically merged:

Afterburnerde ekran kartı kullanımı %90 civarı geziniyor darboğaz testi yapıp geldim
VSYNC Mi Açık Amd Sürücüsünde Bir Bakın.Senkronizasyon Olarak Geçer

Valorantta aşağıda bıraktığım sistemle en düşük ayarlarda 90-140 arası fps alıyorum. Bana düşük gibi geldi acaba sıkıntı mı var diye konu açmak istedim.

Ryzen 3 3200G
XFX RX570 4GB
Team T-Force 8GB 3200Mhz CL16 Ram

Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
RX570 için çok düşük bir fps alıyorsun dostum, büyük ihtimalle darboğaz söz konusudur.

birde 8gb ramin varsada olabilir

Kuzenimin gtx 1050ti si var o bile lowda 150-180fps aldını söylüyo

bir poliona girip msi afterburnerıda arkada açıp fotosunu atarmısın razele ulti atarken yaparsan daha iyi olur
Tamam hocam atıyorum

Tamam hocam atıyorum
Ekran Alıntısı.PNG

Hocam ekran kartı kullanımında anlık düşüşler olup 90 civarlarına geri çıkıyor arada. Bu da mı darboğazdır? Resimde de o ana denk gelmiş kullanım %14

Son düzenleme:
Tamam hocam atıyorum

Alıntıyı görüntüle
Hocam ekran kartı kullanımında anlık düşüşler olup 90 civarlarına geri çıkıyor arada. Bu da mı darboğazdır? Resimde de o ana denk gelmiş kullanım %14
14 e düşmesi normal değil 100 e kısıtlama yok demi tam fps 100 olduğu için soruyorum

14 e düşmesi normal değil 100 e kısıtlama yok demi tam fps 100 olduğu için soruyorum
Yok hocam tam ultiyi atarken aldım arada 140 civarını görüyor. Kullanım saniyelik bir düşüş olup geri çıkıyor 90lara.

o ayarlara işlemciyide koyup atabilir misin aynı sahnede pek bilemedim ama evet bir sıkıntı var iyi bilen birini sormalısın

darboğaz belirgin olarak işlemcinin ekran karından fazla kullanıldığı durumlarda ortaya çıkıyor diye biliyorum

Geri