işlemcisi nekardeşimde 1650S Var 130 160 fps arası alıyor sizinde 100 140 arası almanız normal gibi geldi bana.
işlemcisi nekardeşimde 1650S Var 130 160 fps arası alıyor sizinde 100 140 arası almanız normal gibi geldi bana.
3100işlemcisi ne
düşük gibi geldi ben i3 9100f var ama hiç denemedim valorantta o yüzden bişey diyemicem
Ben Apu Sistemle Daha Yüksek Alıyoruö Siz Rx570le Nasıl O Kadar Az Alıyorsunuz? Acaba Rx570i Değilde 3200g vega 8 mi Kullanılıyor ?Valorantta aşağıda bıraktığım sistemle en düşük ayarlarda 90-140 arası fps alıyorum. Bana düşük gibi geldi acaba sıkıntı mı var diye konu açmak istedim.
Ryzen 3 3200G
XFX RX570 4GB
Team T-Force 8GB 3200Mhz CL16 Ram
Yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
büyük ihtimal sizinki 2x8 olduğu için daha yüksek alıyorsunuz onun sistemde 570 değilde apu yu kullanıyorBen Apu Sistemle Daha Yüksek Alıyoruö Siz Rx570le Nasıl O Kadar Az Alıyorsunuz? Acaba Rx570i Değilde 3200g vega 8 mi Kullanılıyor ?
bende 160 200 fps alıyorum 144 alınıyorsa takmaya gerek yok bence ekran kartı yatıyor zatendüşük gibi geldi ben i3 9100f var ama hiç denemedim valorantta o yüzden bişey diyemicem![]()
Evet AMD Ayarlarından Rx570i Seçmelibüyük ihtimal sizinki 2x8 olduğu için daha yüksek alıyorsunuz onun sistemde 570 değilde apu yu kullanıyor
Nasıl olacak hocam detaylı anlatır mısınızEvet AMD Ayarlarından Rx570i Seçmeli
Hocam İnternetten amd harici gpu Aktif Etme Diye Bakın BulursunuzNasıl olacak hocam detaylı anlatır mısınız
Post automatically merged:
Afterburnerde ekran kartı kullanımı %90 civarı geziniyor darboğaz testi yapıp geldim
o zaman normal kullanımlarda fps neden bu kadar düşük birde düşük ayarlarda hmm belki kısıtlama vardır bir bak bakalımNasıl olacak hocam detaylı anlatır mısınız
Afterburnerde ekran kartı kullanımı %90 civarı geziniyor darboğaz testi yapıp geldim
afterburnerde ekran kartı rx570 olarkmı görünüyorNasıl olacak hocam detaylı anlatır mısınız