Valorant FPS değerlerim normal mi?

Valorantta aşağıda bıraktığım sistemle en düşük ayarlarda 90-140 arası fps alıyorum. Bana düşük gibi geldi acaba sıkıntı mı var diye konu açmak istedim.

Ryzen 3 3200G
XFX RX570 4GB
Team T-Force 8GB 3200Mhz CL16 Ram

Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Ben Apu Sistemle Daha Yüksek Alıyoruö Siz Rx570le Nasıl O Kadar Az Alıyorsunuz? Acaba Rx570i Değilde 3200g vega 8 mi Kullanılıyor ?

Ben Apu Sistemle Daha Yüksek Alıyoruö Siz Rx570le Nasıl O Kadar Az Alıyorsunuz? Acaba Rx570i Değilde 3200g vega 8 mi Kullanılıyor ?
büyük ihtimal sizinki 2x8 olduğu için daha yüksek alıyorsunuz onun sistemde 570 değilde apu yu kullanıyor

düşük gibi geldi ben i3 9100f var ama hiç denemedim valorantta o yüzden bişey diyemicem :D
bende 160 200 fps alıyorum 144 alınıyorsa takmaya gerek yok bence ekran kartı yatıyor zaten :)

e ben neden mx130 ve i7-10510u ile düşükte onlinede 120fps falan alıyorum

Evet AMD Ayarlarından Rx570i Seçmeli
Nasıl olacak hocam detaylı anlatır mısınız
Post automatically merged:

Afterburnerde ekran kartı kullanımı %90 civarı geziniyor darboğaz testi yapıp geldim

Afterburnerde ekran kartı kullanımı %90 civarı geziniyor darboğaz testi yapıp geldim
Hocam İnternetten amd harici gpu Aktif Etme Diye Bakın Bulursunuz

o zaman normal kullanımlarda fps neden bu kadar düşük birde düşük ayarlarda hmm belki kısıtlama vardır bir bak bakalım

afterburnerde ekran kartı rx570 olarkmı görünüyor

bir poliona girip msi afterburnerıda arkada açıp fotosunu atarmısın razele ulti atarken yaparsan daha iyi olur

Geri