Neler Yeni

valorant fps drop sorunu

Reaksiyon skoru
9
donanım
intel i510210
8gb ram
ekran kartı amd radeon 610 series

laptop um daha yeni 1 yıl falan olmuştur alalı normal normal valorant oynaya biliyoken nedense fps drop yemeye başladım 100 fps in üzeri fps im vardo artık 50 ye sabitledim hala ani fps drop giriyo ve oyun da donukluk oluşuyo laptop um normalden fazla ısınıyo gibi geldiği için soğutucu aldım ama gene de sorun çözülmedi düzgün oyun oynayamıyorum yardım edin

donanım
intel i510210
8gb ram

laptop um daha yeni 1 yıl falan olmuştur alalı normal normal valorant oynaya biliyoken nedense fps drop yemeye başladım 100 fps in üzeri fps im vardo artık 50 ye sabitledim hala ani fps drop giriyo ve oyun da donukluk oluşuyo laptop um normalden fazla ısınıyo gibi geldiği için soğutucu aldım ama gene de sorun çözülmedi düzgün oyun oynayamıyorum yardım edin
1-şarzda oyna
2-driver güncelle
3-bakımını yap

Driverları güncelle öyle dene

donanım
intel i510210
8gb ram

ısınma varsa termal macun yeniletin ve driverleri güncel tutun ve şarjda oynayın

Ekran kartı driver güncelle. Radeon ayarlarından AMD GPU'nun daha fazla kullanılmasını sağlayan ayarları yap, prize takılı şekilde oyna, sıcaklık sorunu varsa laptopu söküp temizle.
Ayrıca oyunu komple silip yüklemek de bir çözüm. Motor uyuşmazlığı olabiliyor.

Driverları güncelle öyle dene
nası güncllendiğini bilmiyorum :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ısınma varsa termal macun yeniletin ve driverleri güncel tutun ve şarjda oynayın
1-şarzda oyna
2-driver güncelle
3-bakımını yap
şarzda oynuyorum ama driver güncellemesi nası yapılıyo bilmiyorum .

nası güncllendiğini bilmiyorum :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şarzda oynuyorum ama driver güncellemesi nası yapılıyo bilmiyorum .
ekran kartını internete yaz sonunda driver yaz indir

Driver Booster da indirebilirsiniz.

Geri