Talha_
80+
Bazı laptoplarda nihai performans vardır bazılarında yüksek performans.Yüksek performans seçeneğinde şuan nihai performansın olayı nedir tam olarak
Bazı laptoplarda nihai performans vardır bazılarında yüksek performans.Yüksek performans seçeneğinde şuan nihai performansın olayı nedir tam olarak
Nihai performans sende hiç yoktur o zaman. En azından ben nihai performansı laptoplarda gördüm hep. O önerilmiş diye senin masaüstü olduğunu unuttum ben. Masaüstüde de varmış demek ki..Laptop kullanmıyorum
Kanka valorant inanılmaz arabellek kullanan bir oyun ramlerinin hızı yavaş eski ramlerden ise ramler oyuna yetmiyodurSa arkadaşlar öncelikle valorant gibi oyunun..
1 yıl önce aldığım pcde Elden Ring , God of War , Rdr2 gibi oyunları 150 saatten fazla hiç bir sorun yaşamadan gayet akıcı bir şekilde oynamışımdır. Ama bu valorant pc yi aldığım günden beri takılmalar kasmalar FPS düşmeleri (örn: Silah almak için b ye bastığımda 10 saniye donuyor veya menüde geçiş yaparken, envanterde skin değiştirirken, oyun içi raund başladığında bı anda bıçaktan silaha geçerken) bildiğin donuyor kendimi başka bi yerde veya ölmüş olarak buluyorum.
Riota kaç defa ticket attım yok oyunu sil yok bunu sil antivirüsü kapat felan filan düzelmiyor.
Format attım , oyunu silip yükledim, bios güncelledim, ekran kartının her sürümünü denedim anlayacağınız riotun söyledikleri ve internette bulduğum her yolu denedim ama sonuç aynı.
PC:
Gigabyte h610m-h anakart
Intel i3 12100f işlemci
2x8gb ram
513 SSD
Fsp 650 PSU
Sapphire rx 6600 8gb ekran kartı
öyle olsa ben yürüyemem hocam 1333mhz ram la 100fps alıyorum. donanımla ilgili bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum oyunu silip temiz kurulum yapmayı dene ya da hiç başlama valoya kanser olmazsınKanka valorant inanılmaz arabellek kullanan bir oyun ramlerinin hızı yavaş eski ramlerden ise ramler oyuna yetmiyodur
Hem ramler hem sistem yeni knk 2x8gb 3200mhzKanka valorant inanılmaz arabellek kullanan bir oyun ramlerinin hızı yavaş eski ramlerden ise ramler oyuna yetmiyodur
Hiç başlama dediğin valoya 20k verdim knk Oyun içinde pingim stabil 30-32 ne aşağısı ne yukarıöyle olsa ben yürüyemem hocam 1333mhz ram la 100fps alıyorum. donanımla ilgili bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum oyunu silip temiz kurulum yapmayı dene ya da hiç başlama valoya kanser olmazsın
internetin ile ilgili bir sorun olabilir mi aldığın pinglere paket kayıplarına vs baktın mı
Knk bizde iki pc var bu kablo işinden çok anlamam ama modemden çıkan kısa sarı kablo benim pc ye bağlı değil ben 7-metre kablo gri normal kablo kullanıyorum ama üstteki arkadaşa dediğim gibi ne paket kaybı var ne pingde oynamaPing sorunun olabilir bende vardı tüm oyunlar akıcı valorant 4-5 saniye takılıyor du Lana geçtim düzeldi
Sistemim
R5 7500F
Rtx 4060
32 GB ram
valoranttaki sorunun kaynağı aslında fazla fps yüzünden kaynaklanıyor işlemcinin sıcaklığı birden artıyor ekranın kaç hz ise fpsni ona sabitle sorun düzelicektir bende yaşıyordum işlemci 80 derecelere kadar çıkıyorduSa arkadaşlar öncelikle valorant gibi oyunun..
1 yıl önce aldığım pcde Elden Ring , God of War , Rdr2 gibi oyunları 150 saatten fazla hiç bir sorun yaşamadan gayet akıcı bir şekilde oynamışımdır. Ama bu valorant pc yi aldığım günden beri takılmalar kasmalar FPS düşmeleri (örn: Silah almak için b ye bastığımda 10 saniye donuyor veya menüde geçiş yaparken, envanterde skin değiştirirken, oyun içi raund başladığında bı anda bıçaktan silaha geçerken) bildiğin donuyor kendimi başka bi yerde veya ölmüş olarak buluyorum.
Riota kaç defa ticket attım yok oyunu sil yok bunu sil antivirüsü kapat felan filan düzelmiyor.
Format attım , oyunu silip yükledim, bios güncelledim, ekran kartının her sürümünü denedim anlayacağınız riotun söyledikleri ve internette bulduğum her yolu denedim ama sonuç aynı.
PC:
Gigabyte h610m-h anakart
Intel i3 12100f işlemci
2x8gb ram
513 SSD
Fsp 650 PSU
Sapphire rx 6600 8gb ekran kartı
Knk vsync açık kapalı denedim FPS/Hz sabitledim yine aynı 50-60 derece %55-60 CPU kullanıyor sistem valodavaloranttaki sorunun kaynağı aslında fazla fps yüzünden kaynaklanıyor işlemcinin sıcaklığı birden artıyor ekranın kaç hz ise fpsni ona sabitle sorun düzelicektir bende yaşıyordum işlemci 80 derecelere kadar çıkıyordu
Ayrıca LoL ve Diablo oynuyorum aynı internetle bı sorun yaşamadım hiç bu oyunlardaPing sorunun olabilir bende vardı tüm oyunlar akıcı valorant 4-5 saniye takılıyor du Lana geçtim düzeldi
Sistemim
R5 7500F
Rtx 4060
32 GB ram
Ama düzeltmek yerine ücretli hesap satıyor ve saçma saçma skinleri saçma fiyatlara satıyor yoksa haklısın valorant olmamış yada bitmemiş bir oyun gibi ama şuan derdim bu değilHayatimda oynadiğim vurhş hissiyati açisindan gameplay ve map tasarimlarindan dolayi en kötü oyundu bi mapda full spike kuranlar avantajli oluyor bi mapde full side koruyanlar yani map tasarimlari kadar rezalet oyun görmedim cs anti cheat düzeltse 1000 kat daha iyi oyun olur