Neler Yeni

Valorant fps drop yiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Meriç İyem
i5 3470 ve gtx 750 var bende valorant oynarken fpsim bi anda düşüp çıkıyor fps dropları çok yiyorum cpu bi anda %100 oluyor sonra düşüyor rahatlıyor oyun bu durumun bir çözümü var mı yoksa bir darboğaz mı söz konusu (bilmiyorum!) yardımcı olabilirseniz sevinirim bu arada 8 gb ram var.

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
i5 3470 ve gtx 750 var bende valorant oynarken fpsim bi anda düşüp çıkıyor fps dropları çok yiyorum cpu bi anda %100 oluyor sonra düşüyor rahatlıyor oyun bu durumun bir çözümü var mı yoksa bir darboğaz mı söz konusu (bilmiyorum!) yardımcı olabilirseniz sevinirim bu arada 8 gb ram var.
oyunun optimizasyon sorunu var cs go da test ettininz mi veya bunun gibi düşük sistem isteyen oyunlarda?

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Rx 570 ile drop yiyiyordum arkadaşımla oyunda büyük ihtimalle sıkıntı var

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
bende zamanında drop yiyodum bundan 3hafta önce termal macun değişikliği iç temizlik format işlemci ve ekran kartı driver güncelleştirme ve bunların en iyi performans ayarlaması falan filan ve benim bilgisayarcım çok iyidir hepsini kendisi yaptı 15senelik pc de 50fps alamayan pc de 100-120 fps sabit almamı sağladı lolde son bakıma gönderdiğimde yazdığı mesaj

Sizin notebook u kontrol ettim
hemen hemen tüm vida yerleri problemli, menteşe ekran bağlantı ayakları problemli, CPU ve ekran kartı ısınma problemi için bakım yapılıp termal macun değişimi yapılacak. Ayrıca oyun performansı için özel işletim sistemi kurulacak
bende şuan valorantta problem yok
İşlemci i7 5.nesik
ekran kartı 840m nvdia
ram 8gb

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
ram den yiyorsun drop u

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
optimizasyon sorunu var ben 60 fps sabitleyip oynuyorum yoksa ani droplar gidiyor

Top Bottom