valorant fps düşünce kasıyormuş gibi oluyor ?

valorantta 100 110 veya 120 lere fln dustugu zaman fps boyle kasıyor gibi oluyor bu fpslerde neden boyle oluyor anlamadım ?
Monitör Hz’in 144’tür muhtemelen. Sürekli 144 kare gören gözlerin düşünce kasıyormuş gibi hissediyor.

Monitörün kaç hz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O sorun OC ile düzelmez. Kim sana OC yap dedi? Yüksek ihtimal sana öyle geliyor. 75 Hz bir monitörde 120fps olunca kasma hissi gelmesi sana bağlı.

Monitörün kaç hz?

O sorun OC ile düzelmez. Kim sana OC yap dedi? Yüksek ihtimal sana öyle geliyor. 75 Hz bir monitörde 120fps olunca kasma hissi gelmesi sana bağlı.
nasıl bana baglı ya bas baya sorun hıssedebılıyorum

değil bro 75hz ile oynuyordum aynı sorunu yaşıyordum 144 hz ye geçtim aynı sorunu daha yaşıyorum ama daha acısız diyebilirim işlemci zayıf kalıyor
İşlemcinin zayıflığı ile alakalı değil "bro"

nasıl bana baglı ya bas baya sorun hıssedebılıyorum
Kasmasının imkanı yok oyunun. FPS sabitlemeyi deneyin. 100'e sabitleyin.

Monitörün kaç hz?

ben dedim aynı işlemci bende de var rx590 ile oyun ağır işlemci emen bir oyun olduğu için tıkanabiliyor bazı anlarda

valorantta 100 110 veya 120 lere fln dustugu zaman fps boyle kasıyor gibi oluyor bu fpslerde neden boyle oluyor anlamadım ?
Fps drop yaşıyorsun yeni güncelleme ile oyunu biraz bozdular ayarları yükselt veya düşürmeyi dene monitörün hz ine sabitle fps yi

ben dedim aynı işlemci bende de var rx590 ile oyun ağır işlemci emen bir oyun olduğu için tıkanabiliyor bazı anlarda
İşlemcisine bakmayacaksın Aldığı FPS değerine bakacaksın. FPS değeri Hz değerinden yüksek olduğu için imkanı yok kasmasının. 1600AF gayet rahat RX 590 besler.

Geri