MagicPump
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
tamam af işte
tamam af işte
https://www.incehesap.com/gigabyte-ga-a320m-h-gaming-anakart-fiyati-44137/tamam af işte
a320 oc olmuyor maalesefhttps://www.incehesap.com/gigabyte-ga-a320m-h-gaming-anakart-fiyati-44137/
anakartım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yardım lazımmmmm
Monitör Hz’in 144’tür muhtemelen. Sürekli 144 kare gören gözlerin düşünce kasıyormuş gibi hissediyor.valorantta 100 110 veya 120 lere fln dustugu zaman fps boyle kasıyor gibi oluyor bu fpslerde neden boyle oluyor anlamadım ?
ocdan baska yolu yokmu bu sorunumun yaa320 oc olmuyor maalesef
yok 75Monitör Hz’in 144’tür muhtemelen. Sürekli 144 kare gören gözlerin düşünce kasıyormuş gibi hissediyor.
nasıl bana baglı ya bas baya sorun hıssedebılıyorumMonitörün kaç hz?
O sorun OC ile düzelmez. Kim sana OC yap dedi? Yüksek ihtimal sana öyle geliyor. 75 Hz bir monitörde 120fps olunca kasma hissi gelmesi sana bağlı.
değil bro 75hz ile oynuyordum aynı sorunu yaşıyordum 144 hz ye geçtim aynı sorunu daha yaşıyorum ama daha acısız diyebilirim işlemci zayıf kalıyorMonitör Hz’in 144’tür muhtemelen. Sürekli 144 kare gören gözlerin düşünce kasıyormuş gibi hissediyor.
İşlemcinin zayıflığı ile alakalı değil "bro"değil bro 75hz ile oynuyordum aynı sorunu yaşıyordum 144 hz ye geçtim aynı sorunu daha yaşıyorum ama daha acısız diyebilirim işlemci zayıf kalıyor
Kasmasının imkanı yok oyunun. FPS sabitlemeyi deneyin. 100'e sabitleyin.nasıl bana baglı ya bas baya sorun hıssedebılıyorum
ben dedim aynı işlemci bende de var rx590 ile oyun ağır işlemci emen bir oyun olduğu için tıkanabiliyor bazı anlardaMonitörün kaç hz?
O sorun OC ile düzelmez. Kim sana OC yap dedi? Yüksek ihtimal sana öyle geliyor. 75 Hz bir monitörde 120fps olunca kasma hissi gelmesi sana bağlı.
Fps drop yaşıyorsun yeni güncelleme ile oyunu biraz bozdular ayarları yükselt veya düşürmeyi dene monitörün hz ine sabitle fps yivalorantta 100 110 veya 120 lere fln dustugu zaman fps boyle kasıyor gibi oluyor bu fpslerde neden boyle oluyor anlamadım ?
İşlemcisine bakmayacaksın Aldığı FPS değerine bakacaksın. FPS değeri Hz değerinden yüksek olduğu için imkanı yok kasmasının. 1600AF gayet rahat RX 590 besler.ben dedim aynı işlemci bende de var rx590 ile oyun ağır işlemci emen bir oyun olduğu için tıkanabiliyor bazı anlarda