Sadece senlik birsey değil. 10 kişiyi kapsar .oynarken maç bekleme ekranında geç açılıyor
Kahraman seçtikten sonra takiliyor adamların oyunu açılıyor benimki geç açılıyor bazenkahraman seçtikten sonraki bekleme kısmı mı? Eğer oysa takımından veya rakibinden bağlantısı iyi olmayan var.
Adamların oyunu başlıyor fakat Benimki bazen geç açılıyor 1-2 maç atınca bazen daha da hızlı girmeye başlıyorSadece senlik birsey değil. 10 kişiyi kapsar .
İnternet hızı -pc hızı gibi etkenler var .
Şöyle söyleyeyim hard disk de yüklü oyun fakat bazı harddislikte yükle olanlar bile daha hızlı açılıyor Efes diye yükleyemiyorum ssd'de yer yokinternetin kötü olabilir, ssd kullanmıyorsan yavaş yüklenebilir vs
hocam fps oyunu oynuyorsan ssd şart bu zamanda. hdd olduğu için geç yükleniyor. gta vs olsa hdd çok rahatsız etmez ama fps oyunlarında saliseler önemli olduğundan hızlı bir depolama kullanman lazım. ssd de yer yoksa yapacak bir şey yok.Şöyle söyleyeyim hard disk de yüklü oyun fakat bazı harddislikte yükle olanlar bile daha hızlı açılıyor Efes diye yükleyemiyorum ssd'de yer yok
Hdd yüzünden hocam oyun açılması ve yüklenmesi uzun sürer sonra normal devam eder. Arkadaşın dediği sdd şart artıkKahraman seçtikten sonra takiliyor adamların oyunu açılıyor benimki geç açılıyor bazen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamların oyunu başlıyor fakat Benimki bazen geç açılıyor 1-2 maç atınca bazen daha da hızlı girmeye başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle söyleyeyim hard disk de yüklü oyun fakat bazı harddislikte yükle olanlar bile daha hızlı açılıyor Efes diye yükleyemiyorum ssd'de yer yok