Dušan Tadić
80+ Silver
İçimden almak istesem de skine para vermek mantıksız geliyor
İçimden almak istesem de skine para vermek mantıksız geliyor
Size bir öneri Valorant bırakın vs go oynayın. En azından ilerideki kanser riskinden kurtulur haftalık max 3 saat oynayarak para kazanabilirsiniz. Ki daha bunun Faceit'i de var.beyler biliyorsunuz gece 3 de gece pazarı geldi heyecanla pc yi açtım bu benim açtığım ilk gece pazarı olucaktı açtım ama bokun boku nasılsa öyle verdi hep guardian ghos ve hepside yükseltilemiyor size ne verdi
Oyunu CS go yu sevmiyorumSize bir öneri Valorant bırakın vs go oynayın. En azından ilerideki kanser riskinden kurtulur haftalık max 3 saat oynayarak para kazanabilirsiniz. Ki daha bunun Faceit'i de var.
Yağmaci phontom geldi 1250beyler biliyorsunuz gece 3 de gece pazarı geldi heyecanla pc yi açtım bu benim açtığım ilk gece pazarı olucaktı açtım ama bokun boku nasılsa öyle verdi hep guardian ghos ve hepside yükseltilemiyor size ne verdi
Ben de çok sevdiğimden oynamıyorum ama işin ucunda oyun oynayarak para kazanma var.Oyunu CS go yu sevmiyorum
cs go da hile geliyor ona kanser daha cok oluyorum valorant da toksiklik yapiyorum daha fazla egleniyorum arada birde ez globaldan hile aliyorum csde hile aciyorum hahahha daha iyi degil miBen de çok sevdiğimden oynamıyorum ama işin ucunda oyun oynayarak para kazanma var.
CS Seçkin alırsan hile gelmezcs go da hile geliyor ona kanser daha cok oluyorum valorant da toksiklik yapiyorum daha fazla egleniyorum arada birde ez globaldan hile aliyorum csde hile aciyorum hahahha daha iyi degil mi
mükemmel gelmiş bu arada bendeki skinler leş resmen adam akıllı hiçbir şey gelmemiş hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
iyon vandalı aldım hocam