CengmeistN
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhabalar, dün Valorant kapalı beta drobu geldi ancak indirdiğimde gerekli bir programı kuramadık diyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Evet denedim.Ancak olmadıVaybe drop düşmüşte millet bu sorunlarla uğraşıyor bana daha düşmedi peki sen youtubedaki çözümleri denedin mi?
Windows Update kapalı ise açmanızı öneririm bazen bu yüzden olabiliyor.Evet denedim.Ancak olmadı
dostum hangi yayıncıdan düşürdün drobu ?Merhabalar, dün Valorant kapalı beta drobu geldi ancak indirdiğimde gerekli bir programı kuramadık diyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Karışık Türkiyeden hepsinde denedim. Sonrasında kapattıydım tekrar açtığımda bildirim gelmişti. Bu yüzden hangisinde düştü bilmiyorum .dostum hangi yayıncıdan düşürdün drobu ?
Anti hile yazılımını kurman gerekiyor Volarant'ın sitesine göre. Bunun için de bilgisayarı yeniden başlatmalısın.(Valorantın sayfasına bakabilirsin.)Merhabalar, dün Valorant kapalı beta drobu geldi ancak indirdiğimde gerekli bir programı kuramadık diyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Kapalı betada ne varki?Merhabalar, dün Valorant kapalı beta drobu geldi ancak indirdiğimde gerekli bir programı kuramadık diyor. Bunu nasıl çözebilirim?