Valorant gibi oyunlar için kulaklık önerisi bütçe cok zorlamayan bir fiyat

mt-rex

80+
Reaksiyon skoru
1
Valorant gibi oyunlar için kullanacağım ses yalıtımı güzel olsun mümkünse bütçe çok zorlamasa güzel olur max 1.5 k eger çok güzel bu fiyatın üstünde bir kulaklık olursa önerebilirsiniz. Bide mousepad önerisi alabilir miyim teşekkür ederim baş tacısınız👑

Valorant gibi oyunlar için kullanacağım ses yalıtımı güzel olsun mümkünse bütçe çok zorlamasa güzel olur max 1.5 k eger çok güzel bu fiyatın üstünde bir kulaklık olursa önerebilirsiniz. Bide mousepad önerisi alabilir miyim teşekkür ederim baş tacısınız👑
ana kartın iyiyse ses kartından memnunsan 200 300 daha koy razer black shark v2 al dahili ses kartı olan bir şey istersen gamepower mei rgb kai titanium rgb kizaru ve rangers öneririm gampower kulaklıkları uzun süreli kullanımlarda dayanıklıdır kendim 5 yıl kullandım talihsizlik olmasa dahada gittiği kadar kullanırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mousepad olarak klasse gear pro serisine bakabilirsin 500 tl ye hem kocaman hemde %70 speed tabanı var

Anakartın iyi olduğunu nasıl anlarız?
Asus tuf a15 (2023)

Geri