Neler Yeni

Oyun için Tablet önerisi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Burak
şuan F/P olarak gördüğüm telefon redmi note 13 pro 12/512, ekranı küçük olsa da kenarda durmaz ama tablet kenarda boş boş durur. bende sizin gibi heves ettim aldım şuan düzgün kullanmıyorum ama telefon elimde sürekli.
Sormayın telefonu PC varken neredeyse kullanmıyorum PC yokken hayat kurtarıyor pcsiz kalınca

Var mı öneri hocam 10 15k bandında Max f/p ekranı akıcı pubg cod vesaire aaa oyunları açabilecek gamepad kulaklık klavye mouse aynı anda baglayabilecegim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavan da eyvallah da hiç mi f/p yok hocam cncnxb bir tık saçma geliyor bana direk 14 15 k tablet için 2 3 k daha ekler PC çekerim o fiyata ben 0 2.el PC de toplanır 15 k ya
O zaman düz s9 fe al.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Ama ekran küçük hocam yine 10 15 k bandında telefon alırım diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye fare Xbox kol bağlanıyorsa beni3 sarar fps oyunu oynarken ama haklısınız aldığımda kenarda duracak yine pc sürekli kullanıyorum ben
pcye de xboxu bağlarsınız hatta daha rahat kullanırsınız hocam işlemci anakart gibi komponentlere ağırlık verip bir sistem toplayıp sonradan upgradelemenizi öneririm onun harici tablette kararlıysanız düşük seviye bir tablet alıp gfn now kullanarak yine işinizi görebilirsiniz internet iyiyse

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Burak
pcye de xboxu bağlarsınız hatta daha rahat kullanırsınız hocam işlemci anakart gibi komponentlere ağırlık verip bir sistem toplayıp sonradan upgradelemenizi öneririm onun harici tablette kararlıysanız düşük seviye bir tablet alıp gfn now kullanarak yine işinizi görebilirsiniz internet iyiyse
İnternet iyide telde denedim geforce roketi açmıyor internet yeterli olsada niye anlamadım

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
İnternet iyide telde denedim geforce roketi açmıyor internet yeterli olsada niye anlamadım
tablette rocket açmaz hocam telefona garip bir sürüm geliştirmişler 2d ben onu oynayabildim sadece

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Burak
tablette rocket açmaz hocam telefona garip bir sürüm geliştirmişler 2d ben onu oynayabildim sadece
Gfnw var bende şuan 4080 ultimate halinde fakat telde açmadı oyunu anlamadım internet iyi olduğu halde

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Gfnw var bende şuan 4080 ultimate halinde fakat telde açmadı oyunu anlamadım internet iyi olduğu halde
telefon eskiyse ondan olabilir ben s9+ tablette sorunsuz gfn oynamıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,017
Üyeler
165,623
Son üye
Bahattin Demir1
Top Bottom