BIGSHOT 80+ Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 105 Reaksiyon skoru 56 6 Nisan 2021 #1 Yaş önemli değil gold eloda üstüne düşeni yapanlar varsa dm atsın arkadaşlar günlük twitch yayını açıyorum tek girmektense beraber girelim
Yaş önemli değil gold eloda üstüne düşeni yapanlar varsa dm atsın arkadaşlar günlük twitch yayını açıyorum tek girmektense beraber girelim
J JG_Titanium 80+ Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 246 Reaksiyon skoru 73 6 Nisan 2021 #2 Yeni başladım ben. Demir 3 ile başladık Altına çıkarsam gireriz bu arada burdan olmazsa özelden yayın linkini at destek vereyim
Yeni başladım ben. Demir 3 ile başladık Altına çıkarsam gireriz bu arada burdan olmazsa özelden yayın linkini at destek vereyim
BIGSHOT 80+ Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 105 Reaksiyon skoru 56 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 JG_Titanium yazmış: Yeni başladım ben. Demir 3 ile başladık Altına çıkarsam gireriz bu arada burdan olmazsa özelden yayın linkini at destek vereyim Devamı için tıklayın... imzamda var mobilsindir belki atayım yine destek için teşekkür ederim twitch.tv/bigshotvalo
JG_Titanium yazmış: Yeni başladım ben. Demir 3 ile başladık Altına çıkarsam gireriz bu arada burdan olmazsa özelden yayın linkini at destek vereyim Devamı için tıklayın... imzamda var mobilsindir belki atayım yine destek için teşekkür ederim twitch.tv/bigshotvalo