Valorant Görüntü ayarları yardım!

Aaahmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
742
Merhaba 3060ti, 5600 sistemim 165hz 1ms monitörüm var en iyi grafik ayarları nasıl olmalı güzel gözükmesi önemli değil.
oyuna yeni başladım.

birde şu sorunu nasıl çözebilirim monitörüm 1080p fakat ekran kısmında 2500 küsür gözüküyor ve değişmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nişangah siyah renk ayarlayamadım renk ayarı olan atabilir mi acaba çok sevinirim

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    633.7 KB · Hit: 623
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    607.6 KB · Hit: 150
BIRINCI FOTOGRAF
doğru letterbox ve doldur farkini bilmiyorum genelde def kullanir herkes.

IKINCI FOTOGRAF
Kapali
Dusuk
Dusuk
Dusuk
Dusuk
Kapali
Kapali

BIRINCI FOTOGRAF
doğru letterbox ve doldur farkini bilmiyorum genelde def kullanir herkes.

IKINCI FOTOGRAF
Kapali
Dusuk
Dusuk
Dusuk
Dusuk
Kapali
Kapali
birinci fotoğrafta ekran çözünürlük kısmı sizde de aynı mı acaba? 2715x1527 ve bu ayarı değiştiremiyorum bu konuda bilginiz var mı? Cevabınız için teşekkür ederim

birinci fotoğrafta ekran çözünürlük kısmı sizde de aynı mı acaba? 2715x1527 ve bu ayarı değiştiremiyorum bu konuda bilginiz var mı? Cevabınız için teşekkür ederim
o senin monitörünün çözünürlüğü onu oyundan değiştiremezsin

1920x1080 olması lazım oranın yanlış gösteriyor büyük ihtimal çözünürlük ayarlarıyla oyna biraz düzelir belki grafikleri en düşükte kullanıyorum sen kendine göre ortaya alabilirsin bazı ayarları

siyah cross da birincil nişangah ayarlarından renk seçeneklerinde çıkıyor oradan yapabilirsin

Hocam o sizin hangi monitörde oynadığınızı gösteriyor. Orda bi değişiklik oyununuza etki etmez. Onun üstündeki ayar önemli olan.

o senin monitörünün çözünürlüğü onu oyundan değiştiremezsin
Monitörüm 1080p hocam

Hocam o sizin hangi monitörde oynadığınızı gösteriyor. Orda bi değişiklik oyununuza etki etmez. Onun üstündeki ayar önemli olan.
anladım teşekkür ederim

siyah cross da birincil nişangah ayarlarından renk seçeneklerinde çıkıyor oradan yapabilirsin
bu arada nişangah renk ayarlarında siyah yok hocam

Monitörüm 1080p hocam

anladım teşekkür ederim
windows ayarlarından çözünürlük ile oynadıysan o yüzden de olabilir

windows ayarlarından çözünürlük ile oynadıysan o yüzden de olabilir
windows ayarları 1080p bir anormallik yok ama oyunu büyük ihtimal 60hz oynuyorum 2715x yapınca 60hz geçmiyor

Geri