akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
Arkadaşlar bu biraz Valorant Vs csgo gibi bir konu olabilir haberiniz olsun. valorant gayet keyifli bir oyun. CS:GO gibi rekabetçi modu ölüm maçı v.b modları var. oyun gayet güzel farklı karakterlerin farklı yetenekleri olmasıda güzel bir detay. Hile Korumasını aşırı beğendim şu ana kadar karşıma 1 tane bile hile çıkmadı. Ama CS:GO ya kıyasla vuruş hisleri iyi değil. yani gerçekten birine vurmuşsun gibi bir his veremiyor. nişangahınızı değiştirmek dışında fazla bir şey yapamıyorsunuz. ve ilk defa CS:GO Haritalarını kopyalayıp başka oyunlara koymaya çalışmamışlar. (basit bir örnek: Zula) oyunun CS:GO gibi bir rank sistemi var sanırsam (yeni başladığım için bir rankım yok :d ) Rank sisteminin olması gayet iyi bir detay çünkü karşınıza 1 yıl önce başlayıp usta olmuş bir oyuncuyla yeni başlamış bir oyuncuyu karşılaştırmaması iyi. CS:GO'nun tam aksine oyunun bir türkiye sunucusu var sanırsam çünkü oyunda şu ana kadar (5-6 maç derecesiz oynadım) hiç yabancı insanlar gelmedi. evet bu benim Valorant hakkında görüşlerimdi. sizde kendi valorant görüşlerinizi alta yazarsanız sevinirim.
not : oyun şu ana kadar hiç sıkmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
not : oyun şu ana kadar hiç sıkmadı.