Neler Yeni

Valorant hakkında sorular

efost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Efe
Aranızda iyi valorant oynuyan varmı oynıyan varsa sorularım şunlardır
1 yıldır valorant oynamıyorum yıllardır cs 1.6 oynuyorum cs 1.6 spreylerine falan alışmışım vandaldayken sprey atmaya çalışıyorum herhalde oyunda sprey atma yok yada ben yapamıyorum herneyse aim'imi nasıl geliştiririm ? reflekslerim iyi dün yükledim ranklı maç giriyorum rank şeyi açıldı.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
1 yıldır valorant oynamıyorum yıllardır cs 1.6 oynuyorum cs 1.6 spreylerine falan alışmışım vandaldayken sprey atmaya çalışıyorum herhalde oyunda sprey atma yok yada ben yapamıyorum herneyse aim'imi nasıl geliştiririm ? reflekslerim iyi dün yükledim ranklı maç giriyorum rank şeyi açıldı.
hocam valorantta spray yok direk aimi kafada tutup tek tek sıkıcaksın kelleyi nişan al hep amacin aimin adamin kellesinde olsun bunun icin poligon gir sağ sol yap ama cross surekli botun kellesinde olsun saga sola bi muddet hareket et sonra sık bunu 1 2 hafta rutin olarak yaparsan gelisme gorursun

efost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam valorantta spray yok direk aimi kafada tutup tek tek sıkıcaksın kelleyi nişan al hep amacin aimin adamin kellesinde olsun bunun icin poligon gir sağ sol yap ama cross surekli botun kellesinde olsun saga sola bi muddet hareket et sonra sık bunu 1 2 hafta rutin olarak yaparsan gelisme gorursun
Maçlara girmeden önce 2 el ölüm maçı giriyorum poligon sıkıyor işe yararmı?

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Furkan Demirtaş
Oyunda spray pattern'i olmadığı için rastgele dağılıyor mermiler, o yüzden mantıklı bir spray atma mekaniği yok maalesef oyunun

efost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rank girmeye başladım 26 ile 15 arası kill alıyorum eskiden fps sabit 144 dü artık arada bi 140 oluyor düşüyor güncellemelerlemi alakalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
Oyunda spray patentleri yok ve 5-6 mermiden sonra mermiler rastgele gitmeye başlıyor. O yüzden burst atış ve one tap vuruşlar kesin sonuç veriyor. Ama adam sana yakınsa tabi spray denemek daha mantıklı. Ctrl tuşunu da daha az kullanmalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,347
Üyeler
164,824
Son üye
altechas
Top Bottom