attokafaatıyo
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
arkadaşlar ben deneme oldum dershanede ve normal bi puan aldım normalde yüksek alırdım ve yemin ettim 3 ay valoranta girmiceme girsem nolur yeminimi bozsam
Yemini bozmuş olursun. Ve günah tabi bu da.arkadaşlar ben deneme oldum dershanede ve normal bi puan aldım normalde yüksek alırdım ve yemin ettim 3 ay valoranta girmiceme girsem nolur yeminimi bozsam
ASADSADASDASDASDASDASDAnolur yeminimi bozsam
CS oyna![]()
Herkesin kendi tercihi biraz abarttınız sanırım muhtemelen baskıcı bir aile yapısına ve lgsye gireceksinizKardeşim sınav zamanı telefon, televizyon, bilgisayar gibi aletlerden uzak tut kendini, pişman olma.
Dinen yemin bozunca 10 fakiri felan doyurman lazım gibi birşeyler vardı çok hatırlamıyorum. Ama büyük ihtimal yaşın küçük bozarsan da tövbe et bidaha boş yere yemin etmiyeceğine gibiarkadaşlar ben deneme oldum dershanede ve normal bi puan aldım normalde yüksek alırdım ve yemin ettim 3 ay valoranta girmiceme girsem nolur yeminimi bozsam
Girme, zor değil; 1 sezon rankın olmaz boşver.arkadaşlar ben deneme oldum dershanede ve normal bi puan aldım normalde yüksek alırdım ve yemin ettim 3 ay valoranta girmiceme girsem nolur yeminimi bozsam