Neler Yeni

Valorant haksız yere ban

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
şimdi olay şu ben çalışıp pc almak için izmirden istanbula gittim.o sırada sadice 2 kere olmak üzere int kafeye gittim 1. 1 el oynadım ve çıktım 2. gittim ama hesap banlıydı dedim niye filan ordaki abi daha önce farklı int kafede banlı olabilirmisin dedi ve kalıcı ban yemişti. riota ticket atım doğru dürüst cevap alamadım ama forumlarda dolaşırken çok fazla kişinin ban yediğini ve bağzılarının açıldığını anladım şimdi pcyi aldım ve farklı hesaptan valo oynuyorum ama pc gamepass aldım için 2 sinede bağlanmıyo onun için eski hesabımı geri almam lazım nasılbi ticket atmam lazım

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
tam olarak ne banı yediniz hocam anlamadım

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam olarak ne banı yediniz hocam anlamadım
3.parti yasaklı uygulama .bende tam anlamadım taksimde nalhurcunu ordaki int kafede yedim zaten mouse elime olmadı bende 1 maç atım çıktım

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
3.parti yasaklı uygulama .bende tam anlamadım taksimde nalhurcunu ordaki int kafede yedim zaten mouse elime olmadı bende 1 maç atım çıktım
hocam arkadaşımın başına gelmişti internet kafeye gidip hile yükleyen yada 3. parti yazılım indiren kişiler yüzünden mağdur olunabiliyor. Riot destek ekibine bu durumu düzgün bir şekilde izah ederseniz olumlu bir sonuca varılabilir

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
hocam arkadaşımın başına gelmişti internet kafeye gidip hile yükleyen yada 3. parti yazılım indiren kişiler yüzünden mağdur olunabiliyor. Riot destek ekibine bu durumu düzgün bir şekilde izah ederseniz olumlu bir sonuca varılabilir
arkadaşınızın banı kalktımı acaba

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
kaldırmak için hiç uğraşmamıştı öyle kaldı 2yıl önce yaşandı
ticket atım ama 2 hafta sonra yapamayız filan dediler daha dogrusu botlar yazdı neyse yardım etiginiz icin sağ olun iyi aksamlar

Cihangir

80+ Gold
şimdi olay şu ben çalışıp pc almak için izmirden istanbula gittim.o sırada sadice 2 kere olmak üzere int kafeye gittim 1. 1 el oynadım ve çıktım 2. gittim ama hesap banlıydı dedim niye filan ordaki abi daha önce farklı int kafede banlı olabilirmisin dedi ve kalıcı ban yemişti. riota ticket atım doğru dürüst cevap alamadım ama forumlarda dolaşırken çok fazla kişinin ban yediğini ve bağzılarının açıldığını anladım şimdi pcyi aldım ve farklı hesaptan valo oynuyorum ama pc gamepass aldım için 2 sinede bağlanmıyo onun için eski hesabımı geri almam lazım nasılbi ticket atmam lazım
3. parti uygulamadan arkadaşta ban yedi adobeleri crackli kullanıyoruz o banlanınca direk programları sildim artık crack li hiçbişi kullanmıyorum

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ben hesabıma kaç haftadır girmiyorum, bende ban yemişim 18 ay, gerçekten komik, o kadar skinim felan vardı gitti hepsi çöpe

Top Bottom