Valorant hangi skin daha mantıklı

rhennuss

80+
Reaksiyon skoru
9
valorantta champions 25 vandal bekliyordum ama marketime Gaia vandal geldi ilk vandal skinim olacak sice hangisini almam daha mantıklı

Champions 25 düşmesi çok zor, hazır düşmüşken GAIA almak mantıklı. 350 seviye birisi olarak söylüyorum, GAIA'dan sıkılmadım.

valorantta champions 25 vandal bekliyordum ama marketime Gaia vandal geldi ilk vandal skinim olacak sice hangisini almam daha mantıklı
gaia ilk aldığım skin ve hala kuşanılmış olan tek skin champions 25 çok hantal ve sıkıyo arkadaşım aldı 3 oyun sonra yağmacıya geri döndürdük

Koleksiyon değeri olucak bende Gaia yağmacı var muhtemelen sarmaz champions ama alıcam seti direk bıçak zaten harika
bıçak çok iyi paran varsa tabi alınır ama alıcam,oyniyacam bunu kullanıcamlık bir skin kesinlikle değil koleksiyon değerine gelirsek evet tek sefer geliyor ve birdaha gelmiyor ama kimse de champ25 vandalını koleksiyon olarak üstte tutmaz bence champ 24-23 ler çok daha iyiydi

bıçak çok iyi paran varsa tabi alınır ama alıcam,oyniyacam bunu kullanıcamlık bir skin kesinlikle değil koleksiyon değerine gelirsek evet tek sefer geliyor ve birdaha gelmiyor ama kimse de champ25 vandalını koleksiyon olarak üstte tutmaz bence champ 24-23 ler çok daha iyiydi
Haklısınız hocam ben almayı düşünüyorum bıçak zaten yeni animasyonlu önceki vandallarla championlarla kapışamaz bile 2023 bile kat kat daha iyi ama işte koleksiyon değeri diyip alıyoruz beğenmesekte riot nerden nası tokatlıycağını iyi biliyor 😅

Geri