Neler Yeni

Yardım Valorant hata yardım

FaytoNx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkay
Merhaba ben valorant a girdiğim zaman bağlantı hatası diyip beni atıyordu sonrasında vanguard dan olduğunu düşündüm ama oyun çalışırken arka planda vanguard çalışıyor ardından ben bu hatayı aldıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp denedim bu sefer oyun hata kodu 12 diye bir hata verdi çözüm oyunu yeniden başlatmak ben de oyunu yeniden başlattım ardından gene bağlantı hatası ve istemcini yeniden başlat dedi ben de pc yi yeniden başlattım bu secer gene oyuna girdiğimde hata kodu 12 geldi ve bunu 5-6 kez tekrarladım sanki döngü oluşmuş gibi ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Yani kısaca oyun bu iki hata arasında döngü oluşturdu aynısını riota da yazdım ama burada belki bilgili birisi vardır diye yazim desim(bu arada ram im 2gb ama ondan olduğunu düşünüyorum çünkü poligonda eğitimi tammladı

Ekler

• IMG-20200606-WA0002.jpeg
    IMG-20200606-WA0002.jpeg
    997.7 KB · Hit: 124
  • IMG-20200606-WA0000.jpeg
    IMG-20200606-WA0000.jpeg
    946 KB · Hit: 148

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Öncelikle şunu söyleyeyim benim PC i3, 6 GB RAM ama ben de sürekli oyundan atma sorunu yaşıyorum. Önceden kod vs çıkmadan direk atıyordu bugün kod:38 ile oyundan attı. Oyunu yeniden başlatınca düzeldi.
Senin sorununa gelince teknik olarak çok anlamam ama;
1. oyun genel olarak pek oturmadı güncelleme alıp duruyor bundan kaynaklanıyor olabilir.
2. Dediğin gibi RAM dan kaynaklanabilir çünkü poligon ve oyun içi istemci gücü FPS olayı biraz değişiyor. Mesela bazı map'i sorunsuz oynarken bazısını droptan oynayamıyorum.
3. Oyun yüklenirken sorunlu yüklenmiş olabilir ben bazen böyle sorunlar yaşadığımda oyunu silip tekrar indiriyorum geleneksel bir çözüm ama dediğim gibi teknik bilgim çok yok. Daha önce sorun yaşayan bazı arkadaşlar beta sürümde iken indirmişti oyunu silip tekrar yüklediler düzeldi.

Belki teknik bilgisi olanlar daha faydalı yardımcı olabilirler. Ama büyük ihtimalle işlemci, ram gibi şeylerden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Benim PC çöp çünkü beni de sürekli atıyor.

FaytoNx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle şunu söyleyeyim benim PC i3, 6 GB RAM ama ben de sürekli oyundan atma sorunu yaşıyorum. Önceden kod vs çıkmadan direk atıyordu bugün kod:38 ile oyundan attı. Oyunu yeniden başlatınca düzeldi.
Senin sorununa gelince teknik olarak çok anlamam ama;
1. oyun genel olarak pek oturmadı güncelleme alıp duruyor bundan kaynaklanıyor olabilir.
2. Dediğin gibi RAM dan kaynaklanabilir çünkü poligon ve oyun içi istemci gücü FPS olayı biraz değişiyor. Mesela bazı map'i sorunsuz oynarken bazısını droptan oynayamıyorum.
3. Oyun yüklenirken sorunlu yüklenmiş olabilir ben bazen böyle sorunlar yaşadığımda oyunu silip tekrar indiriyorum geleneksel bir çözüm ama dediğim gibi teknik bilgim çok yok. Daha önce sorun yaşayan bazı arkadaşlar beta sürümde iken indirmişti oyunu silip tekrar yüklediler düzeldi.

Belki teknik bilgisi olanlar daha faydalı yardımcı olabilirler. Ama büyük ihtimalle işlemci, RAM gibi şeylerden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Benim PC çöp çünkü beni de sürekli atıyor.
Silip yükledikten sonra kod hatası almaya başladım ramden olabilir bir kaç güne 4 gb yapacağım zaten(yaptım vallahi yaptım bir lekilde 50 60 fps alıyorum ama aşırı drop var rami arttırınca hiç donmaz kardeş eyw çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Silip yükledikten sonra kod hatası almaya başladım ramden olabilir bir kaç güne 4 gb yapacağım zaten
Sorunun ne olduğunu, en azından tahminen de olsa bulmana sevindim. İnş en kısa sürede çözersin.
Benim ekran kartım dâhili kart güncellemeleri sorunlu, işlemci ve fan berbat durumdaydı tozlarını ellerimle temizledim oyunu zar zor açıyor öyle üst düzey bir oyun olmamasına rağmen.
Senin PC umarım daha iyi durumdadır 😁

Yardımcı olabileceğim herhangi bir şey olursa: https://discord.gg/MVYfJmB
Mesaj otomatik birleştirildi:

Silip yükledikten sonra kod hatası almaya başladım ramden olabilir bir kaç güne 4 gb yapacağım zaten(yaptım vallahi yaptım bir lekilde 50 60 fps alıyorum ama aşırı drop var rami arttırınca hiç donmaz kardeş eyw çok teşekkür ederim
Hahaha çok iyi çok sevindim bu duruma 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,436
Üyeler
164,840
Son üye
slhyldz
Top Bottom