Neler Yeni

Valorant hesabı alabileceğim "güvenilir" site önerisi?

Jaja50

80+ Silver
İçinde ufak tefek skinler olan hesaplar satın almak istiyorum, para yatırırsam kendimi durduramam çünkü.
Güvenilir olarak nereyi önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Seymen Arda Eser
sahibinden uzerinden get satan varsa alabilrsin

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
yani aslında güvenilir diye bir şey olmaz hesabı maille aldın diyelim eğer satıcı gıcıklık yapmak isterse galiba bir kaç kanıt ile hesabını banlatabilir

Jaja50

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani aslında güvenilir diye bir şey olmaz hesabı maille aldın diyelim eğer satıcı gıcıklık yapmak isterse galiba bir kaç kanıt ile hesabını banlatabilir
Ya aslında satıcı değil de hesap satan siteler var mıdır diye merak ettim. Çok bakındım da bulamadım bir türlü hep güvencesiz siteler.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
Ya aslında satıcı değil de hesap satan siteler var mıdır diye merak ettim. Çok bakındım da bulamadım bir türlü hep güvencesiz siteler.
hesap satan sitelerin mantığı bynogame gibi hesabı aslında kullanıcılardan alıyorsun site de aracılık yapıyor komisyon kesiyor yani gene bi satıcıdan alıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de işte toptan hesap alma felan vardır belki site hesapları alıyordur satıyordur onda da gene mail sahibi basitce hesaba geri ulaşabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

kısacası güvenilir diye bir şey olamaz çok hevesliyseniz bence kendi hesabınıza yatırın en mantıklısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra Soy
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Arkadaşlar Merhaba Valorant.clov sitesi güvenlimidir lütfen cevaplayıj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,122