Neler Yeni

Valorant Hesabı Nasıl Düşürülür?

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Arkadaşlar ne yaptıysam düşmedi bende ümidi kestim ne yapmam lazım düşmesi için ya lütfen bir şey diyin yada elinde fazladan olan varsa verebilir mi cok istiyorum yada düşürmek için ne yapayım daha

cihaTT

80+ Bronze
Arkadaşlar ne yaptıysam düşmedi bende ümidi kestim ne yapmam lazım düşmesi için ya lütfen bir şey diyin yada elinde fazladan olan varsa verebilir mi cok istiyorum yada düşürmek için ne yapayım daha
Hocam ben 20dk da düşürdüm pc kaldırmıyor diye oyniyamıyorum.bunun bir taktiği olduğuna inanmıyorum

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben 20dk da düşürdüm PC kaldırmıyor diye oyniyamıyorum.bunun bir taktiği olduğuna inanmıyorum
Ya nasıl şansın var vallaha bak 2 ay oldu belkide düşmedi no
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben 20dk da düşürdüm PC kaldırmıyor diye oyniyamıyorum.bunun bir taktiği olduğuna inanmıyorum
Lol hesabının üstünemi kayıtlı

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ya nasıl şansın var vallaha bak 2 ay oldu belkide düşmedi no
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lol hesabının üstünemi kayıtlı
! ay daha yeni oldu düzenli bir şekilde izlersen düşecektir.Herşeyi doğru yaptığına eminsen eğer 6 gün düzenli oyun açık olduğu zaman oynadım bir sorun çıkmadı.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
! ay daha yeni oldu düzenli bir şekilde izlersen düşecektir.Herşeyi doğru yaptığına eminsen eğer 6 gün düzenli oyun açık olduğu zaman oynadım bir sorun çıkmadı.
Herşeyim tam ama malesef herhalde oyunu unuttugum zaman verecekler

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Valorant ilk çıktığında bir hesabım ile izlemiştim 2 saat kadar twitch yayını daha bugün e posta geldi düştü diye çok garip halbuki diğer hesaplarıma düşürmüştüm çoktan.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Valorant ilk çıktığında bir hesabım ile izlemiştim 2 saat kadar twitch yayını daha bugün e posta geldi düştü diye çok garip halbuki diğer hesaplarıma düşürmüştüm çoktan.
Kullanmadıgın varsa verebilirmisin ?

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bu drop olayı olmasaydı Valorant yayınlarının yarısı izlenmeyecekti. Bende ümidi kestim.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Top Bottom