Neler Yeni

Valorant hesabım başka telefon numarası ile doğrulanmış.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Hocalarım merhaba. Bugün hesaba girdiğim zaman hesabımın doğrulanmış olduğunu gördüm. Ayrıca bilmediğim kişiler arkadaş eklenmiş, asla oynamadığım karakterlerle maçlar atılmış ve rankım düşmüş. Hesap güvenliği için çoğu bilgiyi değiştirdim fakat telefon numarasını değiştiremiyorum. Nasıl kaldırabilirim?

Tokuchi77

80+ Bronze
Tek çare o kayıtlı telefon numarasına sahip olmak. Kaldır dedikten sonra o telefon numarasına kod gidiyor aksi takdirde hiçbir yolu yok.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek çare o kayıtlı telefon numarasına sahip olmak. Kaldır dedikten sonra o telefon numarasına kod gidiyor aksi takdirde hiçbir yolu yok.
Riot’a ticket atarak çözemez miyim?

Tokuchi77

80+ Bronze
Riot’a ticket atarak çözemez miyim?
Çözeceğini sanmam. Çözemezsin.
Bir dene, bedava.
Ayrıca riot bu durumda hesabı satın aldığını da düşünür.
Bir insan kendi hesabına bağladığı telefon numarasından neden rahatsız olsun?
Kaldırmak istediğinde kendisi neden kaldıramasın?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bir dene, bedava.
Siz de haklısınız hocam. Başka konularda hesap açarken kullanılan ilk e-posta ile geri alınabileceğini duymuştum.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bir dene, bedava.
Hocam peki hesabıma tekrar giriş yapma şansı var mı? Şifreyi değiştirdim, e-posta değiştirdim ve 2 aşamalı doğrulama’yı açtım. Fakat telefon numarası hala hesabıma kayıtlı.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Selam,

Riot’a ticket attım sorun çözülmüştü . Gerekli bilgiler istiyor yardımcı olurlar.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Arda Akel
Valla hesabın hacklenmiş galiba. Bence o hesabı boş ver, yeni bir tane aç. O tel no oldukça kimin ise ona gider onaylar falan filan.
Sıfırdan başlamak, yeni hesap açmak en iyi çözüm BENCE çünkü hesap açıktan sonra kendi tel no'nu girip daha da korumaya alabilirsin.
Hesabına para yatırdıysan da geçmiş olsun diyelim. Seni hackleyip, para birimlerini harcamışsa da o şahısa da haram olsun diyelim.

Biliyorum can sıkıcı bir olay ve harcadığın onca para (harcadıysan yani) ve bayağı emeğin boşa gidecek.
Ama unutma, bir laf vardır (ve çok severim ve benimsedim): ''every end means a new beginning!'' Yani, her son yeni bir başlangıç demektir.

Gerçek hayatta paran çalınmamış, hacklenmemiş Allahtan. Gerçekte olacağına sanalda olsun, cana geleceğine mala gelsin yani. :)
Allah sabır versin kardeşim! Valorant da görüşürsek kapışırız karşı karşıya ya da yan yana. Yalnız Phoenix benimdir, ona göre! :)

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Valla hesabın hacklenmiş galiba. Bence o hesabı boş ver, yeni bir tane aç. O tel no oldukça kimin ise ona gider onaylar falan filan.
Sıfırdan başlamak, yeni hesap açmak en iyi çözüm BENCE çünkü hesap açıktan sonra kendi tel no'nu girip daha da korumaya alabilirsin.
Hesabına para yatırdıysan da geçmiş olsun diyelim. Seni hackleyip, para birimlerini harcamışsa da o şahısa da haram olsun diyelim.

Biliyorum can sıkıcı bir olay ve harcadığın onca para (harcadıysan yani) ve bayağı emeğin boşa gidecek.
Ama unutma, bir laf vardır (ve çok severim ve benimsedim): ''every end means a new beginning!'' Yani, her son yeni bir başlangıç demektir.

Gerçek hayatta paran çalınmamış, hacklenmemiş Allahtan. Gerçekte olacağına sanalda olsun, cana geleceğine mala gelsin yani. :)
Allah sabır versin kardeşim! Valorant da görüşürsek kapışırız karşı karşıya ya da yan yana. Yalnız Phoenix benimdir, ona göre! :)
Ticket atıp şansımı denemek istiyorum hocam. Yinede sağ olun. Şimdi hesabı tekrar kaybetmemek için çoğu bilgimi değiştirdim. Denemekte fayda var :)

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Hocalarım merhaba. Bugün hesaba girdiğim zaman hesabımın doğrulanmış olduğunu gördüm. Ayrıca bilmediğim kişiler arkadaş eklenmiş, asla oynamadığım karakterlerle maçlar atılmış ve rankım düşmüş. Hesap güvenliği için çoğu bilgiyi değiştirdim fakat telefon numarasını değiştiremiyorum. Nasıl kaldırabilirim?
Riot Games'e ticket atınca birçok sorunu çözüyorlar. Eğer ki hesabın gerçek sahibi siz iseniz ve satın alınmamış bir hesap ise çözüm anca Riottan gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Arda Akel
Ticket atıp şansımı denemek istiyorum hocam. Yinede sağ olun. Şimdi hesabı tekrar kaybetmemek için çoğu bilgimi değiştirdim. Denemekte fayda var :)
Allah yardımcın ve bahtın açık olsun o zaman kardeşim. Hadi bakalım inşallah geri dönüş sağlar Riot ve olay çözülür! :)

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Allah yardımcın ve bahtın açık olsun o zaman kardeşim. Hadi bakalım inşallah geri dönüş sağlar Riot ve olay çözülür! :)
Teşekkür ederim hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Riot Games'e ticket atınca birçok sorunu çözüyorlar. Eğer ki hesabın gerçek sahibi siz iseniz ve satın alınmamış bir hesap ise çözüm anca Riottan gelir.
Umarım çözülür hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,436
Üyeler
161,997
Son üye
Yvzgnd_
Top Bottom