Destekle iletişime geç genelde böyle durumlarda açılmıyor ama şansını dene bimerhaba hesabım önceden çalınmıştı ve şimdi ilk mail aracılığıyla hesabı tekrar üstüme aldım ama çalan kişi hesapta hile kullanmış ve hesap kilitlenmiş bi şekilde hesabı aldığımı kanıtlayarak hesabı tekrar açtırabilir miyim sizce
Açılmaz geçmiş olsunmerhaba hesabım önceden çalınmıştı ve şimdi ilk mail aracılığıyla hesabı tekrar üstüme aldım ama çalan kişi hesapta hile kullanmış ve hesap kilitlenmiş bi şekilde hesabı aldığımı kanıtlayarak hesabı tekrar açtırabilir miyim sizce
Selam kankam. Benim de mailim vs çalınmıştı ve riot hesabıma girip hile açmışlardı. Direkt valorant desteğe bir ticket aç. Sağ olsunlar hemen ilgileniyorlar. Bütün başına gelenleri yaptığın çözümleri ve bunu senin yapmadığını hesabına eriştiklerini anlat. Ben açtığım ticket'da a'dan z'ye anlatmıştım sana bazı sorular soracaklar hepsini yanıtla hesabın incelemeye alsınlar. Ben açtırdım sana da bol şans dilerim.merhaba hesabım önceden çalınmıştı ve şimdi ilk mail aracılığıyla hesabı tekrar üstüme aldım ama çalan kişi hesapta hile kullanmış ve hesap kilitlenmiş bi şekilde hesabı aldığımı kanıtlayarak hesabı tekrar açtırabilir miyim sizce
Ben açtırdım.Destekle iletişime geç genelde böyle durumlarda açılmıyor ama şansını dene bi
Açmıyorlar, bu konu hakkında da bilet attığınızda otomatik olarak kapanıyor bilet. Bileti farklı bir kategoriden yollayın açıklamaya neler olduğunu yazın o şekilde şansınızı deneyin. Kategori kısmından uzaklaştırmaları seçmeyin yoksa bilet otomatik kapanıyor yada bot yanıtlıyor.merhaba hesabım önceden çalınmıştı ve şimdi ilk mail aracılığıyla hesabı tekrar üstüme aldım ama çalan kişi hesapta hile kullanmış ve hesap kilitlenmiş bi şekilde hesabı aldığımı kanıtlayarak hesabı tekrar açtırabilir miyim sizce