Neler Yeni

valorant hesabım çalındı ve riot hesabımı kapattı

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
1 hafta öncesinde valorant hesabım çalındı ve kurtardım çalan adam sadece ilk mail adresimi biliyordu ve riota ticket atmış riotta hesabımı ona teslim etmiş ben ticket attığımda hesabın güvenlik bilgileri 2 kişide var hesap güvenliğini kaybetti süresiz olarak uzaklaştırıldı dendi hesabın bütün yatırılan vp kodları var vp yatırırken videoları var herşeyini verebilirim hesabı nasıl açtırabilirim nasıl bir yol izlemeliyim yardım edermisiniz 10klık hesap ucuz bişeyde değil

Ekler

• Ekran Alıntısısssss.PNG
    Ekran Alıntısısssss.PNG
    58.6 KB · Hit: 66

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Tickete donemiyor musun hocam

şahin doğan

80+ Platinum
Geri açılmıyor. Aynı şey hesabı 2 kere çaldırırsan veya 2. kere sattıktan sonra geri çekersen de oluyor.

Farex

80+ Silver
1 hafta öncesinde valorant hesabım çalındı ve kurtardım çalan adam sadece ilk mail adresimi biliyordu ve riota ticket atmış riotta hesabımı ona teslim etmiş ben ticket attığımda hesabın güvenlik bilgileri 2 kişide var hesap güvenliğini kaybetti süresiz olarak uzaklaştırıldı dendi hesabın bütün yatırılan vp kodları var vp yatırırken videoları var herşeyini verebilirim hesabı nasıl açtırabilirim nasıl bir yol izlemeliyim yardım edermisiniz 10klık hesap ucuz bişeyde değil
Para yatırman kötü olmuş ama kararda haklılar eğer arkadaşına falan verdiysen hesabını ve üstüne çalındıysa maalesef

Top Bottom