Riot bu yüzden bağırıyor hesap paylaşımı yapmayın diye
Elinizde hesabınızın geçmiş harcama listesi gibi kanıtlar varsa ve gerçekten sizin olduğunu doğrulayabilirseniz bir ihtimal oyuncu destek yardımcı olabilir ama çok detaylı soruyorlar.
bu yüzden diyorlar hesap paylaşımı yapmayın diye e maili değiştirsende hesap sonradan geri alınabiliyor nasıl bu kadar hesap satış sayfası ucuza satıyor sanıyon
Git çocuğu sopayla döv 500TL yatırmışsın sonuçta 500TL az para değil ben olsam gidip döverdim hesabı geri verene kadar. Baktın vermiyor diğer hesabını ilk gmailin ile geri al.
Git çocuğu sopayla döv 500TL yatırmışsın sonuçta 500TL az para değil ben olsam gidip döverdim hesabı geri verene kadar. Baktın vermiyor diğer hesabını ilk gmailin ile geri al.
arkadaşlar valorant hesabım çalındı olayı anlatayım
ben bundan 4 5 ay once bı arkadaşımla hesaplarmızı takas ettık hesaplar nerdeyse aynıydı takasta maıl degıstırdık ben kendı maılımı bağladım o kendıkını yaptı bağlantılar falanda kaldırıldı ve oyanama devam ettık
3 gün önce aramızda bi tartısma cıktı engel yedım
dun hesabıma gırmek ıstedım fakat gıremedım kullanıcı adı dogru fakat sıfre yanlıs dıyodu e postaya mesaj göndermeye çalıstım fakat e posta adresi değişmiş galıba mesaj falan hıcbısey gelmedı
ben o arkadaşımdan şuphelenıyorum fakat kanıtım yok ne yapacm
hesaba yaklasık 500 TL gıbı bı para yatırmısıtm lütfen yadım edin
inanabilir kanka çocuk bakkaldan kola çalsa bakkal gelip ailesine söylese inanmıcak mı kendi çocuğu diye ona mı inancak saçmalama benim sana tavsiyem hiç çocuğun ailesiyle filan uğraşma git ticket aç