Neler Yeni

VALORANT HESABIM ÇALINDI

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Riot bu yüzden bağırıyor hesap paylaşımı yapmayın diye :D

Elinizde hesabınızın geçmiş harcama listesi gibi kanıtlar varsa ve gerçekten sizin olduğunu doğrulayabilirseniz bir ihtimal oyuncu destek yardımcı olabilir ama çok detaylı soruyorlar.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
bu yüzden diyorlar hesap paylaşımı yapmayın diye e maili değiştirsende hesap sonradan geri alınabiliyor nasıl bu kadar hesap satış sayfası ucuza satıyor sanıyon

bu arada

afied

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Git çocuğu sopayla döv 500TL yatırmışsın sonuçta 500TL az para değil ben olsam gidip döverdim hesabı geri verene kadar. Baktın vermiyor diğer hesabını ilk gmailin ile geri al.

Ziona

80+ Silver
arkadaşlar valorant hesabım çalındı olayı anlatayım
ben bundan 4 5 ay once bı arkadaşımla hesaplarmızı takas ettık hesaplar nerdeyse aynıydı takasta maıl degıstırdık ben kendı maılımı bağladım o kendıkını yaptı bağlantılar falanda kaldırıldı ve oyanama devam ettık
3 gün önce aramızda bi tartısma cıktı engel yedım
dun hesabıma gırmek ıstedım fakat gıremedım kullanıcı adı dogru fakat sıfre yanlıs dıyodu e postaya mesaj göndermeye çalıstım fakat e posta adresi değişmiş galıba mesaj falan hıcbısey gelmedı

ben o arkadaşımdan şuphelenıyorum fakat kanıtım yok ne yapacm
hesaba yaklasık 500 TL gıbı bı para yatırmısıtm lütfen yadım edin
ticket at eski hesabını geri al
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi hesabını yani

Soğuk su için , riotta yardım etmez sanmıyorum. Hesabın oyun içinde ki nicki nedir denk gelirse 😂
kanka riot bi hesabın herşeyini biliyosan veriyor yoksa vermiyor bir de hesabı geri alma konusunda başarılı olan çok kişi var

Bence gidip güzelce anlatın durumu, faturaları gösterin bence inanırlar.
inanabilir kanka çocuk bakkaldan kola çalsa bakkal gelip ailesine söylese inanmıcak mı kendi çocuğu diye ona mı inancak saçmalama benim sana tavsiyem hiç çocuğun ailesiyle filan uğraşma git ticket aç

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Turuncu Keskin
kanka riot bi hesabın herşeyini biliyosan veriyor yoksa vermiyor bir de hesabı geri alma konusunda başarılı olan çok kişi var
Alamaz. Hesabı başkasından almış, hesap alım satış işi de ban sebebi zaten. Arkadaşı falan fark etmiyor pek

Top Bottom