Valorant hesabınız askıya alındı

Dolandırıcılıkla ilgili bir öneri veriyorsunuz arkadaş tepkisinde haklı arka sokaklarda bu önerileri verebilirsini toplumda bu gibi şeyler hoş karşılanmıyor iyi forumlar.
hayır bu forumda çok fazla hesap satışı oluyor, çok fazla paylaşımlı hesap alanlar oluyor itemsatis gamesatis gibi yerleri çok kullananlar var. niye kullanıyor? last of us a 50 60 dolar mı versin? parası yok ordan alıyor hesaba 50k yatırmak yerine 30k verip ordan alıyor. illegalde neye göre kime göre yazılı olarak riot satmak kiralamak yasaktır dediği için mi? yapan da alan da memnun kalıyor orta yolu bulurlarsa

Durumu belirt hesaba yetkisiz giriş olabileceğini belirt hesabı oynadığın konum/ları ver. Oynadığın cihaz bilgilerini ver. Hesap hareketlerinin incelenmesini iste. İnceleyip kaldırıyorlar.

Durumu belirt hesaba yetkisiz giriş olabileceğini belirt hesabı oynadığın konum/ları ver. Oynadığın cihaz bilgilerini ver. Hesap hareketlerinin incelenmesini iste. İnceleyip kaldırıyorlar.
zaten riot iyi destek veriyor konu sahibi isterse kanıtlaya bilir yada hile olarak rapor aldığı görüntülere bakabiliyor diye biliyorum

zaten riot iyi destek veriyor konu sahibi isterse kanıtlaya bilir yada hile olarak rapor aldığı görüntülere bakabiliyor diye biliyorum
Arkadaş benim hesaba hile yapıp hesabımı banlatti. Baya sonra fark ettim. Ben farklı şehirden oynadığım için yetkisiz erişim diyip banı açtım. Tabi şifreyi değiştirip daha vermedim sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,857
Üyeler
184,064
Son üye
Swezyx
Geri