Neler Yeni

Valorant hesap almak

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Öncelikle cevaplarsanız sevinirim ve çok teşekkür ederim Hali hazırda hesabim var 11 aydır felan oynuyorum bu süreç içerisinde gelen skinleri hemen hemen hepsi var? Champions 2021 yok ve bir hesap alıp kendimiki satıyim ya da kardeşime veriyom diyorum sizce bir sorun olur mu ban yermiyim ya da geri alabilir mi bir hesap buldum içi baya bi dolu kabasakal üzerinden

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Valorantta hesap satın almak, satmak yasak. Tüm skinlerin varsa ne gerek var hocam riske girmeye değmez :D

EsdeathSama

80+ Bronze
Derecesiz hesap alıp kasıp satışını yapmıştım. Legal değil ama gidipte bir riot yetkilisine itiraf etmediğin sürece çok önemli değil. Hesap alıcağınız sitenin kesinlikle güvenli olmasına dikkat etin. İlan koymadan önce tc gibi bilgiler isteniyor satıcıdan, eğer hesabı geri alma girişimi olursa desteğe yazıp karşındakini mahkemeye verebiliyorsun.

Öncelikle cevaplarsanız sevinirim ve çok teşekkür ederim Hali hazırda hesabim var 11 aydır felan oynuyorum bu süreç içerisinde gelen skinleri hemen hemen hepsi var? Champions 2021 yok ve bir hesap alıp kendimiki satıyim ya da kardeşime veriyom diyorum sizce bir sorun olur mu ban yermiyim ya da geri alabilir mi bir hesap buldum içi baya bi dolu kabasakal üzerinden
Mantık olarak kardeşine verirsen geri isteyip alabilirsin fakat satıp sonra geri dönüşü pek mümkün değil hesabın ban falan yemez fakat transfer yaparken maili falan herşeyi devret kayıtlı kart bilgilerini sil sıfır ama dolu hesap olsun artı olarak satmak o kadar kolay değil heleki dolu hesap imkansız gibi bir şey.

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
benim bi tanıdığımı dolandırmışlardı bu işlere girme derim

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
hesap almanızı önermem ertesi gün geri alınma riski var ancak hesap satışısında site güvenilir ise sorun yaşamazsanız bu sitelerin başlıcaları gamesatış,itemsatış

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben benimkini kardeşime veririm o zaman kendim o skinler gelmeyecek diye hesap almak istiyordum şimdi şüphe de kaldım

Top Bottom