- Konu Sahibi Konu Sahibi
oha800 900e zorlarsın belki
oha800 900e zorlarsın belki
hocam alaz yelpaze mağazaya gelmeyen bi bıçak şampiyon 2023 var bir daha gelmicek bunlar bile en az 2k ediyorsizin fiyat nedir
valorant piyasası hiç bir zaman harcama yaptığın fiyatın üstüne gitmezhocam alaz yelpaze mağazaya gelmeyen bi bıçak şampiyon 2023 var bir daha gelmicek bunlar bile en az 2k ediyor
bir daha gelmeyecek skinler var enayi birisini bulabilirseniz çok iyi fiyata gidebilir
abartma ben bugun 75k yatırılmıs hesabı 10k ya aldımhocam alaz yelpaze mağazaya gelmeyen bi bıçak şampiyon 2023 var bir daha gelmicek bunlar bile en az 2k ediyor
hocam kimse 75k yatırdığı hesabı 10 k ya vermezabartma ben bugun 75k yatırılmıs hesabı 10k ya aldım
verdı reis nasıl vermez alhocam kimse 75k yatırdığı hesabı 10 k ya vermez
iyide o enayi çok zor bulunur, piyasayı az çok anlıyorum kuzenim 5 6 bin tl yatırdı ama 1.5 2 bin arası sattıbir daha gelmeyecek skinler var enayi birisini bulabilirseniz çok iyi fiyata gidebilir
oyle knk zateniyide o enayi çok zor bulunur, piyasayı az çok anlıyorum kuzenim 5 6 bin tl yatırdı ama 1.5 2 bin arası sattı
zaten öylede birdaha gelmeyecek champ skinleri önemli oyundaiyide o enayi çok zor bulunur, piyasayı az çok anlıyorum kuzenim 5 6 bin tl yatırdı ama 1.5 2 bin arası sattı
sadece 21 para eder 23 edecegı 1kzaten öylede birdaha gelmeyecek champ skinleri önemli oyunda