Valve 80+ Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 207 Dahası Reaksiyon skoru 87 İsim Berke Yıldız 14 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar kuzenim şifremi öğrenip ben maçtayken bu hafta 5 kez hesabıma girdi. Aramızda da 1300 km mesafe var. Ben Riot'a ticket attım eğer ban yersem HWID mi yerim yoksa hesap banı mı? Bir yardımcı olun.
Arkadaşlar kuzenim şifremi öğrenip ben maçtayken bu hafta 5 kez hesabıma girdi. Aramızda da 1300 km mesafe var. Ben Riot'a ticket attım eğer ban yersem HWID mi yerim yoksa hesap banı mı? Bir yardımcı olun.
ScroysT 80+ Bronze Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 714 Dahası Reaksiyon skoru 267 İsim Adnan Karakoç 14 Mayıs 2021 #2 hesap ban galiba
soyluadam 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,185 En İyi Cevap 1 14 Mayıs 2021 #3 Lol de benzer bir durum ile karşılaşmıştım ticket attığımda hesap ban yedi.
Valve 80+ Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 207 Dahası Reaksiyon skoru 87 İsim Berke Yıldız 14 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 soyluadam yazmış: Lol de benzer bir durum ile karşılaşmıştım ticket attığımda hesap ban yedi. Devamı için tıklayın... Cihaz banı yemem değil mi yeni hesap açıp vp yükleyeceğim.
soyluadam yazmış: Lol de benzer bir durum ile karşılaşmıştım ticket attığımda hesap ban yedi. Devamı için tıklayın... Cihaz banı yemem değil mi yeni hesap açıp vp yükleyeceğim.
soyluadam 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,185 En İyi Cevap 1 14 Mayıs 2021 #5 Valve yazmış: Cihaz banı yemem değil mi yeni hesap açıp vp yükleyeceğim. Devamı için tıklayın... Ben yeni hesap açıp aynı cihazda girip oynuyorum halen, sadece hesap ban yedi.
Valve yazmış: Cihaz banı yemem değil mi yeni hesap açıp vp yükleyeceğim. Devamı için tıklayın... Ben yeni hesap açıp aynı cihazda girip oynuyorum halen, sadece hesap ban yedi.
Valve 80+ Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 207 Dahası Reaksiyon skoru 87 İsim Berke Yıldız 14 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 soyluadam yazmış: Ben yeni hesap açıp aynı cihazda girip oynuyorum halen, sadece hesap ban yedi. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim yardımın için HWID ban yiyeceğimi sandım biraz korkmuştum.
soyluadam yazmış: Ben yeni hesap açıp aynı cihazda girip oynuyorum halen, sadece hesap ban yedi. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim yardımın için HWID ban yiyeceğimi sandım biraz korkmuştum.
soyluadam 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,185 En İyi Cevap 1 14 Mayıs 2021 #7 Valve yazmış: Teşekkür ederim yardımın için HWID ban yiyeceğimi sandım biraz korkmuştum. Devamı için tıklayın... Rica ederim.
Valve yazmış: Teşekkür ederim yardımın için HWID ban yiyeceğimi sandım biraz korkmuştum. Devamı için tıklayın... Rica ederim.