Valorant hilelerin artması

Bu yüzden online oyunlardan uzak kalmayı tercih ediyorum.

Uzun bir zaman önce War thunder tanklarla oynuyordum. Attığım mermiler düşman tankının neredeyse tüm mürettebatını öldürüyordu ve mermim onun mermisine temas edince tankın patlaması gerekirken patlamıyordu.
O tank dönüp bana tek atıyordu. Mesela mermisi transmisyonuma değdiği gibi tankım patlıyordu.
Yok abi olamaz öyle bey. En fazla transmisyon tamir edip oyuna devam etmeliydimde bu ne?

Baya da tankları 3-4 tier hepsini araştırıp modifikasyon yapmıştım.

İnsan gerçekten eşit olmayan durum karşısında stress yaşıyor. Sinirden klavyeyi kemiresi geliyor adamın.

Yani şöyle oyunda hile olmadığı ve vanguardın çok sağlam çalıştığı gibi bir algı olduğu için ve ayrıca oyunun mekaniklerinin dahi tutarlı olmadığından dolayı her şeyi çok doğru yapıp yine karşılığını alamayabiliyorsun zaten oyuna bu denli mental oyunu denmezinin bir sebebi de mekaniklerinin saçma olması oyunu bu şekilde kabul edip oynamak gerekiyor ama ben 15 defa ölüp bunun 5i smok içi 5i koşarak ya da prefire olunca ortada bir rekabet kalmıyor üstüne üstlük bunları yaşadıktan sonra takımından gelen toxiclik ve flameler cabası forumdan da benzer görüşler almak şaşırtmadı açıkçası
Yerim onların vanguardını adamlar her gün tiktokta hile yayını açıyorlar hem de bir dünya insan açıyor bu yayınları :D Riot falan hikaye ya salın hepsini cs-valo artık gereksiz yere insan yaşlandıran oyunlar geçin marvel rivalsa tek kanser olduğunuz şey takımınızdaki ragequitler ve takımdaki eşşekler :D

Bu yüzden online oyunlardan uzak kalmayı tercih ediyorum.

Uzun bir zaman önce War thunder tanklarla oynuyordum. Attığım mermiler düşman tankının neredeyse tüm mürettebatını öldürüyordu ve mermim onun mermisine temas edince tankın patlaması gerekirken patlamıyordu.
O tank dönüp bana tek atıyordu. Mesela mermisi transmisyonuma değdiği gibi tankım patlıyordu.
Yok abi olamaz öyle bey. En fazla transmisyon tamir edip oyuna devam etmeliydimde bu ne?

Baya da tankları 3-4 tier hepsini araştırıp modifikasyon yapmıştım.

İnsan gerçekten eşit olmayan durum karşısında stress yaşıyor. Sinirden klavyeyi kemiresi geliyor adamın.
Bunun yerine world of tanks blitz öneririm. Daha sakin daha basit ve daha az zaman alıyor oyun süreleri :kekw:

Bunun yerine world of tanks blitz öneririm. Daha sakin daha basit ve daha az zaman alıyor oyun süreleri :kekw:
World of tanks oyunu kendisi bile War thunder'in yanına yaklaşamaz gerçekcilik taraftan. O ki kaldı mobil versiyon blitz mi ne.

World of tanks da baya oynadım. Topçu harita görünümü modu yüklemiştim. Ağaçlıkta saklanıp harita görünümünde tek atıyordum tanklara.
Yasak değil çünkü hile kategorisinde değil tankın özelliklerini değiştirmiyor, merminin istikametini değiştirmiyor, sadece oyunda yeni kamera modudur uzaklık mesafesini düzgün tutturmak için.

Aslında mobil oyunları bilgisayarda oynamayı tercih etmiyorum. Tamamen kalite farkı var.

Yaklaşık 3 yıl oldu rekabetçi oyunları bırakalı.(Cs go LEM rütbeydim)
Grind craft tarzı rpg oyunları ve story FPS tarzı oyunları oynuyorum artık.
Size şöyle söyliyim iş dönüşü şöyle bir duş alıp yemek yiyip oyuna oturmaktan gerçekten keyif alıyorum.
İşe başladığımda hevesim hiç kalmamıştı oyun oynamaya ne zaman rakabetçiyi bırakıp bu tarz oyunlara yöneldim hevesim geri geldi. İşteyken "eve gideyim de bu craftı deniyim bu sefer" falan diyorum.

Bu arada Valorantı açınca bende usb çekme sesi geliyor ve ne zaman valorant oynasam o gün PC kapanmıyor kapata basıyorum sonsuza kadar siyah ekranda kalıyor.
Benzerini yaşadım, kapatılıyorda donuyordu, kitleniyordu makina. PSU değiştirdim düzeldi ama işin garip tarafı bu sadece Valorant oynandığında oluyordu.

Ne anlıyorlar şu hileden aklım fikrim almıyor. Kazanmak o kadar önemli ise botlara karşı oynasınlar.

Son zamanlarda hile artmış olabilir ama aynı zamanda senin farkındalığın da yükselmiş olabilir, replay sistemi bunu daha net görmeni sağlamış olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri