söylemeyi unutmuşum valorant.Hangi oyun?
Windows 11mi kullanıyorsunuz?söylemeyi unutmuşum valorant.
hayır windows 10 bu durum hwid banından sonra başladı yan hesapta oynamaya devam edebiliyordum ondanda ban yiyince birdaha oyuna giriş yapamadım tpm hatasından yeni hesap açtım formatladım pcyi valoranta hoşgeldin poligon turu var onun yarısını tamamlayınca tpm hatası veriyorWindows 11mi kullanıyorsunuz?
Hocam perma ban büyük ihtimallehayır windows 10 bu durum hwid banından sonra başladı yan hesapta oynamaya devam edebiliyordum ondanda ban yiyince birdaha oyuna giriş yapamadım tpm hatasından yeni hesap açtım formatladım pcyi valoranta hoşgeldin poligon turu var onun yarısını tamamlayınca tpm hatası veriyor
zaten işte perma hwid ban. Kalkar mı tpm hatası geçer miHocam perma ban büyük ihtimalle
Geçmez diye biliyorum ama valorant hile satan discord sunucularına bak hwid ban kaldırıyorlar belli bir ücretezaten işte perma hwid ban. Kalkar mı tpm hatası geçer mi
formattan hwid kalktı oyuna girebiliyorum tpm hatası varGeçmez diye biliyorum ama valorant hile satan discord sunucularına bak hwid ban kaldırıyorlar belli bir ücrete