Neler Yeni

Valorant ile ilgili FPS durumu

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Selamlar, valorant'ta ekran kartı kullanımı arttırmak için herhangi bir yöntem var mıdır ? Çünkü ekran kartım düşük kullanımda çalışıyor 150fps civarı alıyorum (RX 5500XT 8GB). Ve bu nedenle darboğaz yiyorum azının azı olsa bile ve mini mini drop yiyorum ama çok mini. Sizce bir çözüm var mıdır ?

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Selamlar, valorant'ta ekran kartı kullanımı arttırmak için herhangi bir yöntem var mıdır ? Çünkü ekran kartım düşük kullanımda çalışıyor 150fps civarı alıyorum (RX 5500XT 8GB). Ve bu nedenle darboğaz yiyorum azının azı olsa bile ve mini mini drop yiyorum ama çok mini. Sizce bir çözüm var mıdır ?
işlemcin ne? darboğaz var çünkü.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
valorant sıkıntılı bir oyun ve ekran kartını %100 kullandıracak bir oyun değil diye biliyorum 960 ile ben bile %60 gördüm en fazla

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internette videolara baktığım zaman fps normal fakat kullanımı arttırma gibi bir durum var mıdır ? Yani genel drop um yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

valorant sıkıntılı bir oyun ve ekran kartını %100 kullandıracak bir oyun değil diye biliyorum 960 ile ben bile %60 gördüm en fazla
yani yüzde 40 görmek sıkıntı ya performansın yarısını alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mehmet Kerem
Kanka bende de rx5600xt var bahsettiğin gibi ekran kartının tamamını kullanmıyor ve fps 180-240 arası değişiyor

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
internette videolara baktığım zaman fps normal fakat kullanımı arttırma gibi bir durum var mıdır ? Yani genel drop um yok.

yani yüzde 40 görmek sıkıntı ya performansın yarısını alıyorum
kanka drop sorununu bilmiyorumda son yamada çok fazla fps düşüşü ve drop şikayeti oldu anlamadım

kanka drop sorununu bilmiyorumda son yamada çok fazla fps düşüşü ve drop şikayeti oldu anlamadım
yazdığım mesaj gitmemiş bende 170 lerden 90 110 arasında kadar düştü fps

Jaja50

80+ Silver
Valorant'da herkes böyle zaten. Oyun ekran kartının tamamını kullanma ihtiyacı duymuyor, eğer full çözünürlük + en yüksek grafikler yaparsan kullanır orası ayrı. Ama bende de kullanmıyor. İşlemci tabanlı bir oyun zaten. Bence bir sorun yok, yarı performans falan almıyorsun.

Hermitus

80+ Bronze
hocam sıkıntılı bu oyun birinde fps düşük birinde ses kısık. oyun iyice b*k oldu. Acer Nitro 5 / Gtx 1660 Ti 6 Gb / i5-10300h / 1x16 Gb Ram / 512 Gb Ssd / 144 Hz şu sistemle 100 üstünü zor görüyorum.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar sorunun kaynağını buldum ve aşırı saçma :D. AMD den görüntü tekrarını açmıştım ben komik bir an olur kaydedip editlerim diye de onun yüzünden kullanım düşükmüş. Biraz saçma geldi bu kadar çok fps etkilemesi. Yani 150 alıyorsam 200 e yükseldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mehmet Kerem
Arkadaşlar sorunun kaynağını buldum ve aşırı saçma :D. AMD den görüntü tekrarını açmıştım ben komik bir an olur kaydedip editlerim diye de onun yüzünden kullanım düşükmüş. Biraz saçma geldi bu kadar çok fps etkilemesi. Yani 150 alıyorsam 200 e yükseldi.
Aaa vallahi sağolasın yarın deniycem geri dönüş yaparım sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,528
Üyeler
164,861
Son üye
ysf.plvc
Top Bottom