Neler Yeni

Valorant ilk bıçak için uzaylı avcısı mantıklı mı?

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Asil
Valorant da 5250 VP ile asil vandal ve uzaylı avcısı bıçak almayı düşünüyorum. Aynı zamanda asil karambit de çok hoş ama uzaylı avcısı almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı veya bıçakdan önce başka silahlara skin almalı mıyım? Tabii ki zevk meselesi ancak fikrinizi almak istedim. (Şuan hiçbir silahımda skin yok)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
5200 vp ikisi için pahalı bence. Set alsan daha iyii şahsen

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Valorant da 5250 VP ile asil vandal ve uzaylı avcısı bıçak almayı düşünüyorum. Aynı zamanda asil karambit de çok hoş ama uzaylı avcısı almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı veya bıçakdan önce başka silahlara skin almalı mıyım? Tabii ki zevk meselesi ancak fikrinizi almak istedim. (Şuan hiçbir silahımda skin yok)
7100 yada 8000 vp biriktirip set al beğeneceğin set gelirse hem bedavadanda kartın olur

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Asil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7100 yada 8000 vp biriktirip set al beğeneceğin set gelirse hem bedavadanda kartın olur
Haklısın ancak asil Vandal ve uzaylı avcısı bıçak aklımda kalır benim hemde yeni setin gelmesi baya vakit alır bide yeni set güzel olur mu onuda bilmiyorum

Reindi

80+ Silver
ilk bıçak için karambit al uzaylı birden çok bıçağın varsa güzel oluyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ilk bıçak için karambit al uzaylı birden çok bıçağın varsa güzel oluyor
kelebekte alınabilir öyle bi durumda ilk bıçağım yağmacı hançerdi ikinci bıçağım 4. bölüm karambit bpsi 3. sü champions 22 kelebek kelebeği aldığımdan beri neredeyse sadece kelebek kullandım

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Asil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kelebekte alınabilir öyle bi durumda ilk bıçağım yağmacı hançerdi ikinci bıçağım 4. bölüm karambit bpsi 3. sü champions 22 kelebek kelebeği aldığımdan beri neredeyse sadece kelebek kullandım
Hocam en ucuz kelebek özel harekat mıydı?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Vandalda asili tek geçerim, uzaylı avcısı bıçak, rgx katana ve yağmacı karambit var benim en hoşuma giden uzaylı avcısı. Ama bu kişiden kişiye değişen bir şey, kararı siz vermelisiniz

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Mantıklı tabii ki

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Mantıklı tabii ki
hocam o hataya bende düşmüştüm set alması her türlü daha mantıklı sonra zamanla eklemeler yapar asil vandal cidden güzel ama sprey atan birine göre bi silah değil genelde one tap oynayan birinin alması gereken bi skin

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Asil
hocam o hataya bende düşmüştüm set alması her türlü daha mantıklı sonra zamanla eklemeler yapar asil vandal cidden güzel ama sprey atan birine göre bi silah değil genelde one tap oynayan birinin alması gereken bi skin
Hocam iyi güzelde yağmacı bi vakitten sonra sıkmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı zamanda yeni setleri pek beğenmedim hem son zamanlarda gelenler hoşuma gitmiyo hemde black market’i pek beğenmedim. Sadece keleş ve kelebeği iyi olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,687
Üyeler
169,457
Son üye
264meriel
Top Bottom