Benim tavsiyem hiçbir şey alma. Her skin sıkıyor zaten. Sade daha iyi. Paran da cebine kalsınYağmqcı hançer olabilir xenohunter da olabilir
Benim tavsiyem hiçbir şey alma. Her skin sıkıyor zaten. Sade daha iyi. Paran da cebine kalsınYağmqcı hançer olabilir xenohunter da olabilir
Hocam her skin elbet sıkar ama uzun vakit geçireceğim bir oyunda skin olmasıda gerekli benceBenim tavsiyem hiçbir şey alma. Her skin sıkıyor zaten. Sade daha iyi. Paran da cebine kalsın
Yani bilmiyorum ben de hesap var 10k ya yakın para yatırdım neredeyse her skin var, ama pişmanım. Keşke o kadar harcamasaydim. Ben de çok fazla oynuyorum oyunu ama bu kadar masrafa gerek yok diyorum. O paraya PC ye parça alırdım fhhfhfhHocam her skin elbet sıkar ama uzun vakit geçireceğim bir oyunda skin olmasıda gerekli bence
bence rgx karambit aşırı iyi oyunun en iyi karambiti . Kısmet olursa yarın alıcam.Toplam 8.800vp olucak
Aklımda
Rgx karambit
Yağmacı Vandal
Bir battlepass
Bir skin daha ghost, phantom, operatör, sheriff, spectre bunlardan biri olabilir
Karambiti almalımıyım kuzenimin hesabında 2 saat gibi bir süre kullandım animasyonları güzel ama bayar mı ?
Doğru hocam sadece 3500vp yi ben alıcam zaten 1700 kuzenim almıştı eskiden 3600 de bir youtuberin GTA sunucusundan geliyorYani bilmiyorum ben de hesap var 10k ya yakın para yatırdım neredeyse her skin var, ama pişmanım. Keşke o kadar harcamasaydim. Ben de çok fazla oynuyorum oyunu ama bu kadar masrafa gerek yok diyorum. O paraya PC ye parça alırdım fhhfhfh
Battlepass küçük skinler için diğer skine spectre almak istiyorumR
bence rgx karambit aşırı iyi oyunun en iyi karambiti . Kısmet olursa yarın alıcam.
Yağmacı yerine ulupençe gai filan bekle bence.
bir skin daha tabanca al bence. Ghost yada serif hangisini daha cok oynuyorsan.
Battlepass sana kalmıs
Spectre olarak ion asil filan hoş benceDoğru hocam sadece 3500vp yi ben alıcam zaten 1700 kuzenim almıştı eskiden 3600 de bir youtuberin GTA sunucusundan geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Battlepass küçük skinler için diğer skine spectre almak istiyorum
Işık muhafızları zamanın otesi yitik ion cesur yürek vandalGai Vandal da sevmiyorum
yağmacı hançer kötü battlepass kostümleriyle aynı animasyonu var gereksiz paraYağmqcı hançer olabilir xenohunter da olabilir
Katılıyorum hocam. Yağmacı karambit güzel amayağmacı hançer kötü battlepass kostümleriyle aynı animasyonu var gereksiz para
Karambiti yeni aldım. 890 TL verdim. Bir süre sonra sıkacak, hatta ilk haftada sanırım. Yağmacı karambitle git gel kullanıcam.Rgx karambit mi xenohunter mi