DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Hemen de mainlemişsin. xDtitrek#9728 Kay/O
bana erken erişim verseler youtube'a 5 tane lineup videosu atardım. Karakter geldiği gibi vp ile açacağım, aşırı sevdim.Hemen de mainlemişsin. xD
50 liraya değmez ya.bana erken erişim verseler youtube'a 5 tane lineup videosu atardım. Karakter geldiği gibi vp ile açacağım, aşırı sevdim.
Sezon başında xp kasmak aşırı zor oluyor. O yüzden vp ile almak istiyorum. Normal bir zamanda yapmam.50 liraya değmez ya.
Ben olsam o parayı savaş biletine basardım.Sezon başında xp kasmak aşırı zor oluyor. O yüzden vp ile almak istiyorum. Normal bir zamanda yapmam.
Savaş bileti de hazır zaten 2338 vp var şuanda.Ben olsam o parayı savaş biletine basardım.
İyiymiş, hayırlı olsun şimdiden. Ben de yeni bileti alacağım. Anomaliye benzer skinler çok iyi olmuş, beni en çok onlar cezbetti. Karakter olan skinler ve silahları kötü. Asil 2.0’a benzeyen Marshal ve Frenzy falan da bayağı güzel duruyor.Savaş bileti de hazır zaten 2338 vp var şuanda.
Teşekkür ederim. K/tac koleksiyonunu bende çok beğendim. Yapboz koleksiyonunun hiçbirşeyini beğenmedim. Asil 2.0'a benzeyenin adını unuttum. O koleksiyon da güzel olmuş. Ben skinler için almıyorum ama yinede beğendim. Ben radyanit için alıyorum.İyiymiş, hayırlı olsun şimdiden. Ben de yeni bileti alacağım. Anomaliye benzer skinler çok iyi olmuş, beni en çok onlar cezbetti. Karakter olan skinler ve silahları kötü. Asil 2.0’a benzeyen Marshal ve Frenzy falan da bayağı güzel duruyor.
Rankın ne idi?Teşekkür ederim. K/tac koleksiyonunu bende çok beğendim. Yapboz koleksiyonunun hiçbirşeyini beğenmedim. Asil 2.0'a benzeyenin adını unuttum. O koleksiyon da güzel olmuş. Ben skinler için almıyorum ama yinede beğendim. Ben radyanit için alıyorum.