akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
4v1 efso bi şeyler yapmıştım reyna ile son round bunu tekrar izlemek stiyorum nası bakarım
Ekran kaydı aldınız mı? Almadıysanız imkanı yok diye biliyorum.4v1 efso bi şeyler yapmıştım reyna ile son round bunu tekrar izlemek stiyorum nası bakarım
bruhhh CS:GO da var ama yani valorant ada gelmeli bence çok güzel vurmuştum üstelik ondan sonrada 47 kill maç attım onuda izlemek istiyordum tekrardan yaaEkran kaydı aldınız mı? Almadıysanız imkanı yok diye biliyorum.
Evet. Csgonun bu özelliğini çok seviyorum işte. Fakat valoranta da gelebilir.bruhhh CS:GO da var ama yani valorant ada gelmeli bence çok güzel vurmuştum üstelik ondan sonrada 47 kill maç attım onuda izlemek istiyordum tekrardan yaa
off 47 kill nedir ama ya ilk defa yaptım izlemek isterdimEvet. Csgonun bu özelliğini çok seviyorum işte. Fakat valoranta da gelebilir.
Hayır.
Rank neoff 47 kill nedir ama ya ilk defa yaptım izlemek isterdim
bronz 2 ama derecesizdeydi karşıdakide 160lvl fln vardı bilmiyom yani iyi mi? vurdumRank ne
Gayet iyi 47 kill keşke kaydedilse birsürü clip boşa gidiyor bu şekildebronz 2 ama derecesizdeydi karşıdakide 160lvl fln vardı bilmiyom yani iyi mi? vurdum
görüntü tekrarı naısl bir şeyO an gitti artık yapacak bir şey yok ama size tavsiyem radeon software üzerinden görüntü tekrarını açın. Ben hep o şekilde oynuyorum güzel anları hiç kaçırmıyorum.