Neler Yeni

valorant maça geç girme sorunu

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Burak
kral kontrol ettimde zamanında hdd ben hdd temizlemek için ssd almısım ssd az yer varmıs gtv5 varmıs onu silimmi yoksa direk ssd temizlimmi bide ssd daha cok alan olsun hdd demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral kontrol ettimde zamanında hdd ben hdd temizlemek için ssd almısım ssd az yer varmıs gtv5 varmıs onu silimmi yoksa direk ssd temizlimmi bide ssd daha cok alan olsun hdd demi

kral hdd daha cok alanmı olmalı ssd daha mı cok alan olmalı yani hangisin içi bos olma
Ssd ye kur windows tavsiyem ayrıca daha çok yeri varsa ssd kur oyunları 2 ssd kullanıyorum şuan teke geçtim her şey M2 ssd ye kurulu ssd her zaman iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu

kral hdd daha cok alanmı olmalı ssd daha mı cok alan olmalı yani hangisin içi bos olmalı
Şahsen ben 1 TB ek SSD olduğu için HDD de daha çok alan bırakıyorum, temizlersen daha iyi olur "%temp%"ve"temp" klasörlerini boşalt önce

F3ys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yusuf duyum
bence ticket at her sorunu cozuyorlar sirf bu yuzden riot calisanlarini seviyorum.
senin öyle sorunun oldumu kral veya dediğini yapan oldumu

Şahsen ben 1 TB ek SSD olduğu için HDD de daha çok alan bırakıyorum, temizlersen daha iyi olur "%temp%"ve"temp" klasörlerini boşalt önce
hangisini silicem bu arada pardon kral seni zamandan ediyoruz tessekur ederim

Ssd ye kur windows tavsiyem ayrıca daha çok yeri varsa ssd kur oyunları 2 ssd kullanıyorum şuan teke geçtim her şey M2 ssd ye kurulu ssd her zaman iyidir
suan böyle kral gta ssd ye kurulu silsem baya yer gelir artı film arşivim var nasıl yapim

Ekler

• Temp 19.08.2024 18_56_54.png
    Temp 19.08.2024 18_56_54.png
    126.1 KB · Hit: 11
  • Temp 19.08.2024 18_58_54.png
    Temp 19.08.2024 18_58_54.png
    64.9 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
Lafı olmaz, hepsini silebilirsiniz silinmeyen birkaç dosya olabilir onlar o kadar önemli değil bu dosya bilgisayarın önbellek dosyası gerekli gereksiz her şey burda toplanır, bilgisayar kullanımınıza bağlı olarak haftada 1 veya ayda bir şeklinde temizleyin klasörü

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Burak

suan böyle kral gta ssd ye kurulu silsem baya yer gelir artı film arşivim var nasıl yapim
Film ve GTA kullanmiyorsan komple sil kullanırım dersen hdd ye aktar ssd ye kur istediğin oyunları

F3ys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yusuf duyum
Film ve GTA kullanmiyorsan komple sil kullanırım dersen hdd ye aktar ssd ye kur istediğin oyunları
filmleri flash a aktarcam gta silicem zaten biraz tadını ali diye yukledim onu silerim hepsini düzeltir sana atarım tessekur ederima abi

Lafı olmaz, hepsini silebilirsiniz silinmeyen birkaç dosya olabilir onlar o kadar önemli değil bu dosya bilgisayarın önbellek dosyası gerekli gereksiz her şey burda toplanır, bilgisayar kullanımınıza bağlı olarak haftada 1 veya ayda bir şeklinde temizleyin klasörü
tamamdır abi siliyorum sana cok tessekur ederim sana hepsini yapıp donucem abi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Burak
filmleri flash a aktarcam gta silicem zaten biraz tadını ali diye yukledim onu silerim hepsini düzeltir sana atarım tessekur ederima abi

tamamdır abi siliyorum sana cok tessekur ederim sana hepsini yapıp donucem abi
Önemli değil umarım durum çözülür

• Beğen
Reaksiyonlar: F3ys
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
Önemli değil bir problem olursa yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışırım etiketlemen yeterli

• Beğen
Reaksiyonlar: F3ys

fayuk_w

80+ Bronze

ben dm giremiyodum direkt siyah ekrana atiyodu onu yazdim destege en ince ayrintisina kadar anlatti nasil duzeltecegimi

F3ys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yusuf duyum
burda silinmesi gerekn dosya varmı bilemedim c dosyası neden bu kadar az klasor varken dolu anlamadım pek

Önemli değil bir problem olursa yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışırım etiketlemen yeterli
silinmesi gereken dosya varmıa acaba bilmedim yerel disk temizledim ama böyl dosyalar var ve 160 gb yakın kaplıyor hangilerini sileyim

en sonda böyle oldu sizce yeterlkimi

Ekler

• Yerel Disk (C_) 20.08.2024 17_42_16.png
    Yerel Disk (C_) 20.08.2024 17_42_16.png
    62.9 KB · Hit: 12
  • Yerel Disk (C_) 20.08.2024 17_42_16.png
    Yerel Disk (C_) 20.08.2024 17_42_16.png
    62.9 KB · Hit: 12
  • Bu bilgisayar 20.08.2024 18_32_03.png
    Bu bilgisayar 20.08.2024 18_32_03.png
    66.8 KB · Hit: 15
Son düzenleme:

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Burak
burda silinmesi gerekn dosya varmı bilemedim c dosyası neden bu kadar az klasor varken dolu anlamadım pek

silinmesi gereken dosya varmıa acaba bilmedim yerel disk temizledim ama böyl dosyalar var ve 160 gb yakın kaplıyor hangilerini sileyim

en sonda böyle oldu sizce yeterlkimi
Ssd ye yer actiysan sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,044,357
Üyeler