Valorant mail kurtarma

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
3 yada 4 yıl önce bi arkadaşım bana bi hespa şifresi vermişti 2026 da açılcak banı tabi beklersen oynarsın al senin olsun demişti tabi ben daha o zaman valo oynamıyordum neyse geçenlerde kontrol edeyim dedim Şubat'ta banı açılmış ilk defa hesaba girdim az önce. Ama arkadaşımın eskiden konuştuğu bi arkadaşına ait galiba hesap şimdi mailini değiştirmek istiyorum ancak mevcut maile doğrulama kodu gidiyor. Nasıl kendi mailimi yazıp herşeyiyle hesabı alırım baya güzel dolu 158 seviye bi hesap

mail yoksa yapamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siteye girdiginde de ordan kod isteyecek yine yapamazsın kullanabiliyoken kullancan yapacak bir şey yok

destekten hesabimin mailine erisemiyorum diyeceksin sonrasinda senden bilgilirler istiyicek eger dogru verirsen hesabi kendine cekersin eger veremezsen normal oynamaya devam edersin ama belki hesabi bloklayabilirler (bu konustugun kisi ile alakali).

mail yoksa yapamazsın

siteye girdiginde de ordan kod isteyecek yine yapamazsın kullanabiliyoken kullancan yapacak bir şey yok
Aynen orda da istedi denedim girmek için
Peki yardıma maile erişimim yok desem bana neler soruyorlar ve bilmem mümkün olmayan şeyler sorulursa oyundaki skin sayısını hangi silhta hangileri olduğunu tek tek saydam yada arkadaş listesi falan acaba ikna olurlar mı sonuçta bu bilgileri oyun içinden öğrenebilirim

destekten hesabimin mailine erisemiyorum diyeceksin sonrasinda senden bilgilirler istiyicek eger dogru verirsen hesabi kendine cekersin eger veremezsen normal oynamaya devam edersin ama belki hesabi bloklayabilirler (bu konustugun kisi ile alakali).
Hesabı açma tarihi falan sorarlarsa bilmem mümkün değil

Aynen orda da istedi denedim girmek için
Peki yardıma maile erişimim yok desem bana neler soruyorlar ve bilmem mümkün olmayan şeyler sorulursa oyundaki skin sayısını hangi silhta hangileri olduğunu tek tek saydam yada arkadaş listesi falan acaba ikna olurlar mı sonuçta bu bilgileri oyun içinden öğrenebilirim

Hesabı açma tarihi falan sorarlarsa bilmem mümkün değil
o mailin sahibini bulamazsan imkansız ticket atarsan lock yer hesap bidahada oynıyamazsın + olarak bir ihtimal var fakat onu burda söyliyemem site kurallarına aykırı olması lazım

Onceki maili sorarlar ve en onemlisi vp kodlarini biliyorsan (1-2 tane yeter) net bir sekilde geri veriliyor iste ilk actigin karekteri felan sorabiliyor ama tabi bunlar yanlis da soylesen cok bir sey degismiyor. Istersen bir sey deneyebilirsin eger hesabin sifresenin degismeyecegini inaniyorsan 1-2 tane vp kodu al bunlari zamana yayarak kullan sonra destek talebi ac en yuksek o ihtimalle hesabi kendine cekersin.

Onceki maili sorarlar ve en onemlisi vp kodlarini biliyorsan (1-2 tane yeter) net bir sekilde geri veriliyor iste ilk actigin karekteri felan sorabiliyor ama tabi bunlar yanlis da soylesen cok bir sey degismiyor. Istersen bir sey deneyebilirsin eger hesabin sifresenin degismeyecegini inaniyorsan 1-2 tane vp kodu al bunlari zamana yayarak kullan sonra destek talebi ac en yuksek o ihtimalle hesabi kendine cekersin.
Ben pek oynamıyorum ama hesabıda üstüme almak istiyorum. Şifre değişme konusunda ise 2 gündür oynuyorum bi sıkıntı yok şuan. Ondan dolayı fazla bişey yatırmak istemiyorum en ucuz kodlar ne kadara satılıyor 50 lirayı geçmicek ufak şeyler satılıyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,742
Üyeler
188,652
Son üye
melihgungor22
Geri