Neler Yeni

Valorant Mavi Ekran Hatası Nedeni

Zr0nx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nasrullah Yılmaz
Bugün tekrar girmeyi deneyeyim dedim ve mouse u pc den çıkardım klavye ile girdim oyuna güncelleme yaptı baktım mavi ekran vermedi
Neyse herhalde çözülmüştür dedim taktım mouse u mavi ekran verdi. Niye böyle olduğunu bilmiyorum ama mouse dan kaynaklı bi yazılım problemi var sanırım. Belki sizlerde işe yarar bir de böyle deneyin. ama büyük ihtimal yeni güncellemeye kadar bekliyeceğiz. :(

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
Bugün tekrar girmeyi deneyeyim dedim ve mouse u pc den çıkardım klavye ile girdim oyuna güncelleme yaptı baktım mavi ekran vermedi
Neyse herhalde çözülmüştür dedim taktım mouse u mavi ekran verdi. Niye böyle olduğunu bilmiyorum ama mouse dan kaynaklı bi yazılım problemi var sanırım. Belki sizlerde işe yarar bir de böyle deneyin. ama büyük ihtimal yeni güncellemeye kadar bekliyeceğiz. :(
valorant' ı silip yeniden yüklemeyi denedinmi

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Mouse'un yazılımı varsa eğer yazılımı tetikliyor olabilir mi ? Yani aklıma başka bir şey gelmedi şahsen ben yaşamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlyas
Merhabalar bende ayni hatayi ayni sekilde aliyordum hatta bilgisayara format bilr attim fakat yemedi ama sorunu cozebildim cozum aslinda basit sabir gerektiriyor sadece dediklerimi yaparsaniz sanirim sorununuz cozulecektir oncelikle van guard i her yerden silin izi kalmasin sonra ise bilgisayarinizdaki antiv programini kaldirin win defender varsa devre disi birakin sonrasinda windows u guncellediginizden emin olun güncel versiyon olsun bilgisayari yeniden baslatin valorant i calistirin vanguard i kursun sonrasinda launcheri kapatin özellikle kapatin sonrasinda yeniden baslatin oyunu klavye yardimi ile acin ve sadece 7 8 dk bekleyin otomatik olarak düzelecek tir bende ayni hatayi alıyordum suan almiyorum

Top Bottom