Neler Yeni

valorant mavi ekran sorunu

Miiv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
arkadaşlar 1 hafta önce sistem dizdim ve ilk günden beri valorant oynuyorum fakat bu gün deneme yayını diye obs den bir yayın açtım ve rahatlıkla 20 dakikalık yayın bittikten sonra kapattım valorantı da obsi de sonrasında girmek istediğim zaman valoranta mavi ekran açılıp sorundan kaynaklı bir yeniden başlatma yaptığını belirten sistem hatası geliyor bu konuyla alakalı bilgisi olan var mıdır acaba;
ekran kartı 3060 gaming x trio
cpu : r5 5600x
psu: fsp 700 bronz
ram: 16 gb 3200 cl 16 corsair

BS OYUNCU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
SALİH
Yanlış Bilgilendirme
EKRAN KARTI VEYA BİLGİSAYARIN BELLEĞİ TAŞIYAMIYOR OLABİLİR İNTERNETTEN KAYNAKLIDA OLABİLİR ÇOK VALORANT OYNAMA tavsiyem bilgisayarının içine toz girmiş olabilir

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
arkadaşlar 1 hafta önce sistem dizdim ve ilk günden beri valorant oynuyorum fakat bu gün deneme yayını diye obs den bir yayın açtım ve rahatlıkla 20 dakikalık yayın bittikten sonra kapattım valorantı da obsi de sonrasında girmek istediğim zaman valoranta mavi ekran açılıp sorundan kaynaklı bir yeniden başlatma yaptığını belirten sistem hatası geliyor bu konuyla alakalı bilgisi olan var mıdır acaba;
ekran kartı 3060 gaming x trio
cpu : r5 5600x
psu: fsp 700 bronz
ram: 16 gb 3200 cl 16 corsair
Harddisk veya ssd, m2 ssd kullanıyorsan marka/modeli nedir?
EKRAN KARTI VEYA BİLGİSAYARIN BELLEĞİ TAŞIYAMIYOR OLABİLİR İNTERNETTEN KAYNAKLIDA OLABİLİR ÇOK VALORANT OYNAMA tavsiyem bilgisayarının içine toz girmiş olabilir
Aynen dostum toz girdiği için mavi ekran vermiş (!), valorant oynama nasıl bir mantık :)

Miiv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harddisk veya ssd, m2 ssd kullanıyorsan marka/modeli nedir?

Aynen dostum toz girdiği için mavi ekran vermiş (!), valorant oynama nasıl bir mantık :)
kanka 512 gb xpg sx8200 pro m2 kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeş sen bileşenlerin ne olduğunu okudun mu ne neyi taşımıyor boş yorum yapma rica ediyorum internetle mavi ekranın ne alakası var tozla ne alakası var ki bak belirmişim 1 haftalık pc olduğunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,165
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom